dilluns, 31 d’agost del 2009

CREC QUE AL DIVENDRES NO HI HA REUNIÓ




¡Hola a tots! Ara ja estic treballant, tot s'acaba, però de moment ho porte prou bé. En primer lloc dir-vos que la primera foto sí que l'he escollida jo encara que no hi haja ningú en ella. Però m'agradà només la vaig vore perquè representa l'essència del viatge, de qualsevol viatge: una distància que va allunyant-se d'un lloc per acostar-se a un altre, una escuma que podria ser asfalt de carretera, terra de camí, pedra de muntanya o núvols, una bandera que en este cas és grega però que podria ser de qualsevol país i algú que ha fet la foto i que podria ser qualsevol de nosaltres. Amb tot açò vull dir que viatjar és fantàstic i necessari per al creixement personal, social, cultural, psíquic (excepte per a l'econòmic, per a qualsevol creixement) i que quan no estem en condicions de viatjar, siga pel motiu que siga, sempre podem tirar mà dels llibres i de la imaginació. O siga, que viatgeu, movent-se o asseguts en el sofà, siga com siga i després, per favor, compartiu amb nosaltres les vostres millors vivències.


I, recuperada ja l'olla, que veig que se me n'ha anat una miqueta (ho heu d'entendre, és el primer dia de treball després d'un mes d'inactivitat) el que volia dir-vos és que jo crec que fins que no passen festes no hi ha reunió, almenys l'any passat va ser aixina. De tota manera, espere que la primera dama o algú que ho sàpia que ens ho faça saber. I quan és el futbet, també, que hem d'anar pegant la llanda al personal, a vore a quantes n'arrepleguem (almenys 5 que sinó, ens expulsen). Crec que ja està tot el que volia dir-vos. Si se m'ocurrix alguna cosa, ja us ho faig saber. Que passeu una bona setmana.

4 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

BUENO DULIA, PER FAVOR LA PRIMERA FOTO ESTA MOL XULA, I EN LO QUE ES REFERIX A LES REUNIONS LA PRIMERA CREC QUE SERA EL PROPER DIA 18, ENCARA QUE M´HAN DIT QUE ESTE DIVENDRES LA NOSTRA VEN VOLGUDA BIEMBE ESTARA REPARTIN LOTERIA, AL PROXIM JA SON ELS AGERMANATS...UF COM HA PASAT L´ESTIU
BUENO SI POTS ENVIANS MES FOTOS ENS HAS DEIXAT EN LA MEL EN LA BOCA, JAJAJA

dúlia ha dit...

Crec que ja prou de fotos Maduixana, que lo poco gusta y lo mucho enfada. Però és veritat, la foto està molt xula. Ja he tret el sainet i espere hui pegar-li una miradeta i vore si és factible amb la gent que tenim o a vore què fem. Ja parlem.

MADUIXANA ha dit...

BUENO PUES CUANT QUEDEM PER VORE EL SAINET SI POTS JA M´HA SENYES LA RESTA DE FOTOS..... JAJAJA QUE A MI M´AGRADEN MOL

rocio ha dit...

Per a quedar...mes cap a final de mes, perque el 11 es Agermants, despres el MIM...o algun d'Octubre

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.