divendres, 29 d’agost del 2008

MES FELICITACIONS


Avui dia 29 d'agost :


la Falla Xúquer està d'aniversari, avui compleix anys la nostra benvolguda Dolores, la presi.

És la primera dona que ostenta aquest càrrec a la nostra comissió i està demostrant que és una gran persona, valenta, una gran fallera i una gran presidenta.















Tambe nostres membres de la comissio com nostra fallera Pepa i nostra fallera Pilar de la Torre.(Ens ha avisat Carmen)

Per tot això, en nom de la colla i de tota la comissió volem enviar-los una gran felicitació:




MOLTISSIMES FELICITATS A LES 3!!



Rojuel

12 comentaris:

Anònim ha dit...

MOLTISSIMES FELICITATS DOLORS, DE SEGUR QUE EL FARAN MOLS REGALS, I A MES QUE HE PASARAS DE LUXE EN TOTS ELS TEUS FAMILIARS... PUES UNA DONA COM TU ES MEREIG MOLTES COSES BONES... BESSETS...GUAPA

Mayte ha dit...

felicitats a les 3, encara que he vist un poc tard el missatge de Carmen a la web .
BON ANIVERSARI

Anònim ha dit...

He vingut a netejar i encara com que m'he connectat perquè m'haguera sabut mal perdre'm l'ocasió de felicitar a les nostres 3 falleres, tan diferents entre ells però totes amb un denomiador comú, són falleres de la nostra falla, i molt bones per cert. Moltes felicitats a les tres, que s'ho passeu molt be i que els hòmens (nóvios, amics, família...) s'estiren un poquet i no s'excusen en la crisi.
I al divendres, a celebrar-ho (ai mare, la primera reunió i ja acabarem mig borratxes amb tantes celebracions). No sé si s'ho creureu, però ja tinc mono de reunió fallera. Fins al divendres.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a les tres falleres. Si de algo podem vacilar en aquesta falla es de tindre les millors falleres del mon, i ara es una bona ocasió de reinvindicar el que dic. Felicitats a les tres com ja he dit i que sigau molt felises (ostia aso no no com em sona no se si está ben escrit, ajudam un poquet Dulia), bo per on anavem, que tingau felicitat amanta aquest dia i que vos facen bons realets les vostres parelles perque seu merexqueu amuntó. Vixca les falleres de la nostra falla.

Anònim ha dit...

MOLTES PERO MOLTES FELICITATS A LES TRES ,QUE SE PASEU DE TOT LO MILLOR QUE PUGEU.I MOLTISIMA SORT,,

Esther ha dit...

Felicitats a les tres!!!!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a les tres!!! la veritat es que en mereix un tironet de orelles jo, ahir se me va pasar i aixo que estem tota la semana parlant eh Pili! Bueno espere que no m'ho tingau en comte, sabeu que soc un poc despistailla per aixo, un beset i que vos fajen molts regalets.

Anònim ha dit...

Martí, benvingut de nou, ja tenia ganes de llegir-te(açò sí que sona estrany). Crec que no necessites l'ajuda de ningú per a fer-te entendre, t'apanyes molt bé tu solet. Records a la family i fins prompte.

elsa ha dit...

moltes felicitats a les tres!!!!!

Anònim ha dit...

EN VAIG ADELANTAR UNA MIQUETA, BUEN EN RESTRAS FELISITE TAMBE A PEPA I A PILAR, A VOSATROS TAMBE VOS DESITGE QUE UE PASEU MOLT BE MOTS BESSETS GUAPES

Anònim ha dit...

Hola, moltes felicitats a les tres per l'aniversari (encara que a Pili i a Pepa ja les havia felicitat). Us desitge com sempre dic, alegria i salut, a mes de regalets que sempre van bé. Besets.
Jo també tinc ganes de començar anar a les reunions i que ens toque barra a la colla, m'ho passe molt bé.

rocio ha dit...

Lo dit Felicitats per a les cumpleanyeres, encara que un poc tart¡

Mira Elsa i Esther com son amiguetes fiquen el mateix, besets guapetes, jajaja

Vixca, Gracies Marti que jo tambe me sentit aludida, jajaja

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.