dimarts, 19 d’agost del 2008

MES ANIVERSARIS



I seguim amb les felicitacions; avui és el torn de David, alias "Uetxo", gran persona i gran faller. Ha sigut el nostre presi i crec que te previst repetir, i no podiem deixar de feliciatar-lo al nostre blog.
Esperem que passes un gran dia amb la familia i els amics, i t'apuntem la cassalla de rigor per celebrar l'aniversari en la propera reunió:


MOLTES FELICITATS, DAVID, I QUE EN COMPLIXQUES MOLTS MES!!
Rojuel

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe, amic moltes feliçitats en el dia del teu aniversari, ahir ja estagerem celebranto en els amics i hui toca a la familia, el desitge lo millor per a tu i tota la teua familia i que la Encarni el porte bons regalets. La familia Naranjo Alarte el volem amunto

Anònim ha dit...

DAVID MOLTES FELICITATS DE PART MEUA, I DE LA MEUA FILLA QUE ESTA ESTUDIANT,(CREC JAJAJA) BUENO DE SEGUR QUE ENCARA QUE NO EL FASEN REGALS I FET DE TOTES LES FELICITACIONS DE AMICS I FAMILIARS JA ES PROU, ( bueno va que el regalen algo )HARA EN SERIO. QUE TEU PASES DE LO MES VE JUNT A TOTS ELS TEUS SERS MES VOLGUTS.... JA ESTAS EN EL INSERSO (no podia deixar de fer este comentari,jajaja)

Mayte ha dit...

felicitats David, i despres diguem que no vegem, eh......
Mare meua , si t´han tret fins i tot amb un cubatilla en la ma, eh.... o no es teu???
Ei, es brometa , esperem que no cambies per molts anys i tambe voret per açi , tu que dius?

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS DAVID QUE TEU PASES DE LO MILLOR EN LA TEUA FAMILIA I ELS TEUS AMICS

Esther ha dit...

Uetxo moltes felicitats!!!!, i això de repetir com a presi va enserio?????

Anònim ha dit...

M'apunte a les felicitacions de David encara que siga amb retard. Que sigues molt i molt feliç i que la nova edat et porte moltes alegries.
I, a banda de l'aniversari, supose que li farà il.lu repetir l'any pròxim, cosa que, estic segura, ens alegrarà a tots. Que et vaja molt bé.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Uetxo. Espere que sigues felis en el teu dia d´aniversari. Sonia, Martí, Àngela i Helena el volem i apreciem amuntó (Sobretot Heleneta despres de lo be que eu pasa amb tu tiranla bombes a la piscina) no, en serio, el volem tots per igual, i esperem que la felicitat sigua proporcionalment relacionada amb la teua grandaria i cor, i que l´Encarni s´estire un poquet i que el fatja un bon regalet. Lo dit Uetxo que sigues molt felis en el teu aniversari i que el vatja be en el inserso que tant el reclama, jo ja anire d´asi uns anys que encara soc jovenet. Una altra cosa, es una lastima que la foto no haja agarrat un poquet mes a l´esquerre, perque la manegueta blaveta, a que no sabeu de qui es? jejejejeje, "limpia tu dedo antes de señalar mis faltas" jajajajajjajajaj, es broma eh ... bueno el/ la propietari/a de la manega ja eu sap, es broma eh.

Anònim ha dit...

Moltes gracies a tots, entre les felicitacions i ahir que vaig anar a vore Mama Mia estic realment emocionat, he plorat mes quel guanyador de un concurs de pelar de sebes. Vos convide a tots els que m´eu felcitiat a un superxupitot en la falla, ahi... en dos collons. Ara, si en felicites a partir d´ara no val, eh? que a vore si es fica tota la falla a felicitarme i em costa tot el jornal del mes el aniversari. Gracies a tots.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats uetxo de part de Juanjo i meua!!! espere que t'ho pases molt be celebran-ho, ara que per el teu comentari segur que si, un besot molt fort!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.