divendres, 8 d’agost del 2008

ENS SALUDEN......

Estimats fallers:

L´orquestra REVOLUCIO , es una formacio jove ( tan sols fa tres anys que estem al mercat )pero que a la vegada compta amb un bon grapat d´anys d´experiencia en el que que als seus menbres es refereix, es per aixo que podem dir-ne que amb nosaltres la festa esta assegurada.

Comptem amb un repertori ampli, variat, i frecs , i amb gent de sobra capacitada i dispossada a fervos-ho passar d´allo mes be de manera que la vostra festa siga tot un exit.

Aixi pues, aprofite per fer presentar-vos aquesta formacio afincada a Gandia e informar-vos que estem a vostra disposicio per a tota aquella festa o cel.lebracio que vuiguau fer ( demanades , sopars de proclamacio , berbenes, etc...) , no ho dubteu , posseuse en contacte amb nosaltres i escolliu la vostra formacio ( duo, trio, cuartet o fins i tot quintet ) cridant al numero 615084315 , i demaneu el vostre pressupost sense compromis , de segur que quedareu satisfests.

ORQUESTRA REVOLUCIO.....

ens agrada la festa.... ens agraden les falles.... ens agrades tu.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA MEMBRES DE L´ORQUESTA "REVOLUSIO", ESTA PROU CONVINCENT EL QUE EU FICAT PERO LA VERITAT NO ESTARIA DE MES SI ANARA ACOMPANYAT DE UNA FOTO O MIJOR ENCARA UN XICOTET VIDEO, NO SOLS PER MI, PUES MES QUE RES ES QUE NIAN MOLTES PARELLES CASAORES, I TAL VEGA QUI NO DIU CUALSEVOL ALTRA CELEBRACIO, GRACIES

Orquesta Revolución ha dit...

"Estamos en ello",prompte hi haurán novetats,moltes gràcies amics.

Orquestra Revolución

Anònim ha dit...

vinga anim que fa falta musics de veres amb ganes de treballar dur i de valent molta sort

Mayte ha dit...

hola orquesteta, pense igual que maduixana , no estaria mal que ens enviareu una foto, un video , una actuacio i aixi nosaltres ens fariem una idea de vosaltres , aixi que manaos a la obra i quant abans ho mirem abans tindreu noticies.

No ho dic en nom de la falla ,pero tal volta hi ha algun interesssat que tingua un aconteciment a la vista i busque orquetstea

Anònim ha dit...

SALUDOS ORQUESTA REVOLUCIO,NO SE QUE FICAR..MOLTA SORT

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.