divendres, 2 de novembre del 2007

RECORDS...

Que contes quant no tens res que contar, però tens ganes d’escriure alguna cossa. A que t’aferres o que escodrinyes per traure un tema? Mires i mires i no traus res que t’inspira... recordes i comences a teclejar ....
Recorde el naixement del blog, eren dies de sopar al cau, penjar banderoles i tindre un nus a l’estomac perquè els tres dies de festes josefines ja estaven al caure. Entre mos i mos de l’entrepà, comentàvem que a Internet hi havia un grup de fallers que escrivien sobre ells, la seva penya Ara vinc, la seva comissió, les seves falleres..., i sobre tot el mon faller. Cada nit comentàvem els articles que al blog s’havien publicat i començarem a introduir-nos fent comentaris, dia rere dia, fins que una nit Gemmeta es va inspirar i va crear el blog de la Xuquer.
Mare meua, no meu podia creure¡ teníem un lloc on poder comunicar-nos, felicitar-nos, publicar tot allò que anava sobre la falla o sobre els fallers, un lloc que jo no tenia ni idea de menejar-me però que tenia molta il·lusió en dependre. De tot açò fa menys de 8 mesos, i no es podeu imaginar tot el que he pogut descobrir, conèixer, sentir, compartir... a l’altra banda d’un ordinador.
Quant portaven 4 dies ens mostrarem cyber-yonkis, pareixia que fora el comboi d’un xiquet quant li donen un regal, molt content el primer dia i molt oblidat la setmana següent, i...no¡ el nostre blog continua endavant. Igual no es el mes visitat, o el mes llegit o el mes actualitzat, però es el nostre, el que tots consultem sempre que podem, comentem el que ens agrada i sorprenem als nostres amic.
Al primer article que vaig escriure molts foren els que motivaren per a continuar, els que t’espentaven per a que el rulo no parara, i mireu fins on arribat l’internet que ens em agermanat.
Dins de la nostra comissió son moltes les celebracions que em compartit ( ens diuen la falla dels novençans ) soparets, despedides, bodes, concerts, aniversaris... i moltes les col·laboracions per a que el blog no pare. Aquesta gent com Mayte, Rojuel, Gemma, Elsa, Esther, Fran, Eva, Carla, Javi, Angeles, El Forner, Laura, Rigo, Blai, Marta, Estela, Encarni, Kike, Hector... i gent de fora de la nostra falla com Fep, San-Vala, San-Karrega, Rodabars, Pep Cervero, Natalia, Pau, El Bola, Xuso, Spielberg...i mes gent que de segur em deixe, son els que fan el rulo gran. Sols hi ha que observar que estem quasi en les 30.000 visites. A per moltes mes¡

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Rocio eres una artista estas de lo mes prepara pa ser una periodista...jejejeje, menos mal que gracies a la Mayte a tu i alguna col.laboracio espontanea el blog seguix viu, molt be continueu aixina!!!

Anònim ha dit...

Hola a tots!!!
La veritat Rocio donarte la enhorabona perque l´article esta molt be!
a mi personalment m´agradat molt.
tens rao passa com a molts i molts llocs, gracies a ixes persones que s´impliquen i fan el rulo cada vegada mes gran, podem disfrutar de moltes coses que no es farien si no ho haguera algu ahi al peu de canyo.
Bo,com tu no t´has nombrat a l´article,ja,ja.. te felicite jo per ser aixina..
Gracies Rocio

Anònim ha dit...

HOlaaaaa!!
encara marrecorde yo cuant ferem les 1.000 visites mos pensavem ke era un mon,pero ara estem apunt de fer les 30.000 visites aixo si ke es un mon.I les ke falten ke apartir de ara be ya tot lo bo.
[la xuker la xuker la xuker es cojonuda como la xuker no ay (Dinguna)]jajajaja...
adewwww...

Mayte ha dit...

Xica casi m´has fet plorar i tot..jejejeje
Quanta rao tens Rocio,pero ara que tots es senten al.ludits,no?? Eva.. avore si es fan l´anim JA, per favor,que aço pareix...
ARRANCA DE BURRO,PARA DE ACA...o algo aixi...

Xuquerets anim...

Mayte ha dit...

Per cert Rocio,ENHORABONA,jejejej

Anònim ha dit...

Esta molt be el que heu escrit pero teniu en conter que hi ha gent que no te pc a sa casa i possa algún comentari quan te ocasió.De totes menes agraïrvos a tota eixa gent ,que gracies a vosaltres el blog segueix viu ,continueu axí.

Gracies

Rafel

rocio ha dit...

Jo se que vos agrà quant vos toquen la vena sentimental...

San-vala ha dit...

Impresionant Rocio, m'acaves d'aborronar amiga...

Simplement precios l'article amiga.

Amic fep ha dit...

Muy bien Rocio, muy bien has pasat de progresa adecuadamente a alumna aventajada...

Molt bon article, i millor contingut, per la meua part, gracies a tu per donar vidilla i implicar-nos en els comentaris d'aquest gran blog.

rojuel ha dit...

Gran article, Rose, enhorabona!!!Gràcies a la gent que col·labora escriguent articles i gràcies a la gent que el llig i comenta... i QUE EL RULO NO PARE!!!

Anònim ha dit...

ke bon article i dik bo perke men recorde cuant el primer dia ke menteri de ke teniem un blog es adir un llok on esta relacionat emb el mon faller tot el añ atotes ores tos els dies i les vegades ke bullges , em va fer molta ilusia akells dies al higual ke ara kuant ferem les 1.000 visites tots estagerem pendents dels articles i mes en lo del xat ke ba ser un gran invent encara ke ara ba xo pok.

tambe e de dir ke les 30.000 visites ja estan prop al igual la proclamacio ,la presentacio els playbaks sainet etc........

ja no parem xiks les falles estan
NOMES XIRES EL CANTO

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.