divendres, 9 de novembre del 2007

ELS " HEROES " HAN TORNAT

El passat 27 d´octubre al circuit Ricardo Tormo de Xeste celebraren un dels multitudinaris concerts d´excepcio a la ciutat de Valencia i d´on jo puc pressumir d´haver anat , assistit i sobretot gaudir per ultima vegada a un dels millors concerts de la meua vida...

" ELS HEROES DEL SILENCIO "
El dia es presentaba bo , pero cap a les 14 h. , a Sueca es posa a ploure i sense parar i cada vegada plouia mes i mes , a les noticies de canal 9 , ens informaben de que a Xeste el temps estaba aguantant i si no arribaba a ploure seria una nit molt pero que molt freda , jejejeje....( aixo no feia por,ens abriguen i au...)

Nosaltres quedarem a les 17h. , per moure i era quant mes aigua queia pero amb l´esperança de que l´aigua ens la deixaven al poble i de fet una vegada ens encaminarem a l´autovia , l´expectacio era bonissima.... el temps estaba aclarint-se i el cuquet dins de la panxa , milers de cotxes , autobusos diriguint-se cap al circuit , ens podiem vore les cares , clar estaben completament parats , jejejejeje...Els uns als altres ens deiem: estos tambe aniran i aquells segur que tambe , ja voras, ja quants serem..., mare meua .

Despres de 1 h. i 30 min., parats a l´autovia la cua de cotxes pareixia que començara a moure , mentres com no podia ser menys , la musica que escoltaben no podia ser altra que "heroes".

Apleguem al parking i de seguida carreguem motxiles per a diriguirmos cap a l´entrada al recinte i nostra sorpresa era que tinguerem que menjarmos el sopar que duiem preparats abans d´entrar, no ens deixaben entrar res de menjar i apenes res de beure , i collo... a les 19h. , ja estabem sopant , pero no teniem ganes de esperar i com tots els que teniem al voltant ferem , aixi que soparem i cap a dins , ara ja estabem dins , ja era l´ilusio que teniem hem vore un espectacle unic , i començarem a disfrutar de cada moment.


A les 19.15 decidirem agafar lloc per a no menjar-nos ja que era un riu de gent el que entraba al recinte i per moments no es veien ni les barres de beguda , nomes eren caps i mes caps... , a un hora i mitja per a començar ens caigue un arruixonet pero sense importancia , mare meua si aplega a ploure.... , la veritat que nosaltres anavem ben equipats , pero aixi i tot ens quedarem arropits de fred , ara aixo si va valdre la pena ,jjejejejej
El concert comença a les 21.15h. amb els acords de la guitarra tocant " El estanque ",mare meua estic recordant-ho i tinc els pels de punta...,la gent volca , el la meua vida havia vist tanta gent seguidora d´un grup de musica , pero mai millor dit, "VERLO PARA CREERLO ".
Canta cançons de sempre,com " La Decadencia , Agosto , La Herida , Opio , Maradrento , Maldito Duende , La Chispa Adecuada..... i jo que se que mes , en dos paraules ,va ser IMPRESSIONAT.
Enveja sana tinc de no haver pogut tindre una entra preferent ,i poder estar a 2 metres d´ells, no tinc paraules...

La gent volia mes i mes , ells donaren tot el millor per a despedir la seua trayectoria musical i jo no meu podia creure que estaba alli en persona , no pot ser que no tornen a cantar, es impossible, pero... , fins i tot es va tirar 3 h. cantant i la nit vos puc assegurar va ser ben freda , nosaltres decidirem veure el concert desde una de les grades i ens quedarem " pajarito ", la veritat es que valge la pena voreu des de dalt , mira si hi havia gent que desde baix no haguera pogut apreciar res de res i des d´aci vaig poder fins i tot agotar les bateries de la meua camera per a poder retrasmitir-ho i quedarme amb un bon record per a tota la meua vida , mare meua " Els Heroes".

A les 12 va finalitzar amb un castell de focs artificials i ara venia una gran aventura per a poder eixir del recinte , allo va ser una locura , ens tirarem al bou i entre la multitud , agafaets de les xaquetes , començarem la processo , al menys ens consta vora un hora aplegar al parking a on teniem el cotxe i allo encara no era res per al que tenia que aplegar,jejejejej.... La temperatura era molt freda , el cotxe marcaba 10 graus a la 1 de la nit , i un trafic Bestial, per a eixir d´alli , nomes hi havia que tindre paciencia , paciencia i mes paciencia , hi hague gent que fins i tot es va dormir al cotxe , açi tinc una prova d´ello , per que encara en quedaba una mica de bateria , i açi vos el pose, jejejeje

La questio que jo aplegaba a ma casa a les 5 del mati , nomes en consta 3 hores per eixir del parking , des de les 12h. que havia acabat.
Nomes dir que va ser un concert unic per mi , mai irrepetible i per a tots aquells que no poguereu assistir, açi vos conte la meua experiencia per a qui l´interesse i pugau compartir el meu somni i supose que el de molts tambe , mare meua si m´haguera passat ami el quedarme a la cua encara estaria plorant-ho...
Esperem que aço es torne a repetir per molts anys , mentres ens quedarem amb bon sabor de boca i jo anire penjant algun que altre video.
PERDONEU AQUEST ARTICLE HA EIXIT UN POC TARD,HO SENC
ADEWWWWWWWWW

6 comentaris:

Mayte ha dit...

el Ray va caure,increible,va caure mort de son,aço era per a deixar-ho gravat,el que pasa es que quant es posa a roncar,va vindre allo,decidirem moure el cotxe i au

rocio ha dit...

Gran article May.L'hora de provesso fins al cotxe seria el ratet de menys de fret, tots apegadets, jajaja

Mayte ha dit...

la veritat que ixe rato va ser quant la sang corria per les venes,per que de veritat nose com no caiguerem mals,agafavem tot l´aire alli dalt,pero donba igual.

La veritat es que es una pena per la gent que no va poder aplegar, es va pedre un concert inmillorable i sobretot emocionant,recordant aquells anys...

Anònim ha dit...

Esa maite..no tas proposat ser reportera de canal 9 eu vordaries enserio.gran detall posant la foto del ray es molt bona.segur ke seu degereu pa sar de lujo no eu dude ke ya vos conek jeje.fret aixo va ser perke no vos dixaren en ntrar molta veguda.aewwww!!!

rojuel ha dit...

Va ser un dia fresquet fresquet, però segur que va valdre la pena. Gran article, May, en tu linea, d'aci al Levante, jajaja

Anònim ha dit...

Ay Mayte!!!que bona eres, no vaig anar al concert pero sols llegint el article es com si hagera anat..molt guay el article!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.