dijous, 15 de novembre del 2007

Promotora PIRATA ??????



Aci teniu a un grup de grans fallers i grans amics , es feien nomenar en aquells anys la " COLLA CONDO " , res de res , xiquets ara cadascun ja te almenys 2 xuquerets x cap , tambe han segut i continuen sent grans artistes , on sempre ens debuten en algun que altre play-back (aixo si, al cau) , i mira per a on , ara els seus xiquets/es , han tret la vena artista dels seus pares , fan el mateix , tambe ens sorprenen amb grans actuacions , si no recordeu feren la gran actuacio al cau de REBELDES A SUECA , tambe seran grans , tambe....


Esperem que aquest any tambe ens sorprengau en alguna que altra coseta , pero que vos tinc que dir , si vosaltres sou com la falla , i mai millor dit , tot un " PENSAT I FET ".
*FOTOS SON CEDIDES PER RIGO

4 comentaris:

morales ha dit...

Pues si, grans faller i a mes a mes dels de tota la vida i com diu Mayte dels que ens deixen alguna d'ixes actuacions que en entonen la nit dels play backs. Vorem aquest any quina ens cau.

rojuel ha dit...

Si si, grans persones i grans fallers, a vore en que ens sorprenen enguany

rocio ha dit...

Que bons que son els de esta quadrilla¡¡¡

Anònim ha dit...

Esta cuadrilleta que be s'ho pasa el dia de la proclamacio..estaven finets mola molt!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.