dilluns, 12 de novembre del 2007

BUNYOL D'OR PER A ....


El divendres a la reunió es va fer la votació per al bunyol d’or. Es proposaren a tres fallers, Mª Carmem Merchante ( Pelaya), Rafa Carbonell i Elsa Esteve. La votacio va estar renyida, ja que els tres estaven entre 10 i 15 vots, però al fi va destacar Elsa amb major numero de vots. Desde el blog volem animar als que no foren tan agraciats de rebre aquest any el bunyol i felicitar a Elsa per ser l’elegida.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

ENONARABONA ELSA!!ya tens el bunyol de or,aixo no eu tenen tots,a sigut el any perfecte pa tindre esta reconpensa.la pelaya i rafa liu posaren molt dificil a la elsa,estes tres persones son molt volgudes per tots el xukerets,per totes les coses ke han fet i faran per mosatros...elsa este any doblete tu bunyol dor i la teua germna fallera major [ENORABONA]
ADEWW!!

Xuso ha dit...

Si, si molt de bunyol d'or... però Rocio, no hi havia una altra foto???

Fora conyes, la enhorabona a eixa gran fallera, que enguany he tingut el gust de conéixer personalment. El bunyol d'or és una de les máximes distincions d'una fallera, i més encara si ha segut per votació, és nota l'aprec que et te la falla.

Enhorabona i a disfrutar-ho, i a vore si cau algun traguet de cava encara que siga!!!!!.... 2 casalles!!

rocio ha dit...

Xuso la foto contesta al titol de l'article. Bunyol d'or per a... i Elsa a la foto diu, per a mi, per a mi¡¡¡¡¡jajajaja

Amic fep ha dit...

Elsa, enhorabona, pensa que es el maxim guardo que pot rebre un faller, i a mes, a sigut la teua comissio el que t'ho ha concedit.

Sense menys prear a la resta de gent que obtaba al bunyol d'or, pense que ha sigut una bona eleccio, ja que he tingut el plaer de treballar colze a colze amb esta gran persona, i nom'ha defraudat.

Enhorabona!!!!!... i ja rularan les casalles!!!!!!

rojuel ha dit...

Enhorabona a la nostra benvolguda Elsa!! Com ja ha dit Blai, és l'any perfecte per a que se li otorgue aquesta distinció. És una gran persona i una gran fallera, moltes felicitats!!

unrodabars ha dit...

Enhorabona per eixa distinció Elsa!!!

Ja saps jo m'apunte a la cel.lebració,amb cava??

Amb cassalla millor,no?

Anònim ha dit...

moltes felicitats elsa¡¡¡ desde luego te'l mereixes per tot el sacrifici q fas ,sobretot als play backs¡¡ lo dit moltes felicitats¡¡

elsa ha dit...

Moltes gracies a tots!!!La veritat es que me fa nolta ilusió que m'hagen concedit el bunyol d'or.I esta clar que ho tenim que celebrar en lo que vuigau cava o casalla,pero visto lo visto,mos pega mes la casalla...

elsa ha dit...

Ah!! tens rao xuso en la foto s'han rallat...

Anònim ha dit...

Enhorabona germana, t'ho mereixes!!! per tot el que treballes sobretot en el tema dels play baks...tenen rao tots desde luego este any esta ixint redo!
Tambe vuic donar la enhorabona a Rafa i la Pelaya que encara que enguany no tinguen el buyol cal recalcar tot el que fan per la falla Xuquer que es molt!!! son uns fallers com els mes grans que hi han, jejeje de segur que l'any proxim sera vostre.

Anònim ha dit...

Enhorabona Elsa!! També felicitar a la meua germana per el ull que va tindre a l´hora de proposar a Elsa com a candidata,ja,ja,ja Bueno Elsa t´ho mereixes, lo dit enhorabona!!!!
Teniu rao la foto la foto es un poc aixina.... eh!!! he sido joooo!!!!
Ara a lluirlo en la banda nova ixa que t´has fet enguany,( que no s´imaginaria algo per això s´ha fet banda nova enguany...!!!???)je,je

Anònim ha dit...

Ah? Aprofite este article per a dir que qui necessite loteria de nadal de la falla Xuquer jo en tinc,ok????

Anònim ha dit...

eNOHORABONA eLSA I DAMUNT SOC LA DEL COMENTARI Nº 13 I MIRA HUI QUIN DIA ES.... PER AL QUE SIGUA SUPERTISCIOS,MARE MEUA...

Gemmeta ha dit...

Elsiiiii!!!!!!!!

Enhorabona!!!!!!!


Rodabars, ja estas registraet, ehh??!!!jejeje

Esther ha dit...

Elsa enhorabona!!!!!

Anònim ha dit...

COLLO NO HI HAVIA PA UNA ALTRA? K PESAETA ES POSARA ARA JEJEJJEJE ENAHORABONA BOBA TEU MEREXIES MOLT, PERO EN FI CREC K NO SERAS LA UNIKA K A LA PRESENTACIO LI DONARAN EL BUNYOL,H HAN MES PERSONES JEJE ESPERES

SPIELBERG ha dit...

Senc el retràs. Juanet juanet, que no hi ha res segur, no dones falses esperances.

Xuso, no és una de les màximes distincions que un faller pot rebre, es la màxima (sempre i quan no te la donen per ser 5 anys de la Junta Local), totes les altres te la donen per anys de faller, aquesta no, aquesta te la dona la falla.

Jo ja et doní l'enhorabona en persona el divendres al meu cau, però ho torne a fer. ENHORABONA!

No podré anar a la vostra presentació per que estaré en la d'Oliva, representant a la Junta, però ja ho celebrarem un dia d'estos, altra vegada.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.