dilluns, 1 d’octubre del 2007

PROXIM ENLLAÇ : XUQUER - MATERAL

16 comentaris:

Mayte ha dit...

BUENO QUE S´HO PASEU MOLT BE I MOLTES FELICITATS ALS DOS...

ROSER NO EL PODRAS QUEIXAR PER UQE SI ABANS NO EIXIES ARA FINS EL TARJETO T´HE PUBLICAT,JEJEJEJEJ

ENHORABONA

Gemmeta ha dit...

Enhorabona Roser!!!!
Moltes Felicitats!!!!!

elsa ha dit...

JA ESTA AHI LA BODA,ARA ES EL CONTE ARRERE.....QUE GUAY!!!SEGUR QUE HI HAURAN RISES,PLORS PERO SOBRETOT MOLTA ALEGRIA....
MOLTES FELICITATS A LA ROSER O A LA BECKAM LO QUE VUIGA!!!

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats Roser!! Disfruta del teu dia perque es molt especial!! No te fiques nerviosa i viu tots els moments al màxim!!Ens veguem el 6 d´octubre!!!
Que li pasa al blog? sols puc vore este article, ningun anterior, ix tot en blanc,algu mes li pasa?

Gemmeta ha dit...

Eva, jo ho vec perfectament, Rocio diu el mateix que tu, no se....

Gemmeta ha dit...

Rocio he arreglat lo del video, però crec que això no te res que vore...

Anònim ha dit...

Ja ho vec be!!! Gemmeta no se que pasaria pero ja esta solucionat...

rocio ha dit...

Gemma pues si que tenia que vore perque ara ja ho vec tot, GRACIES

Estaba desconecta, no podia vore res al blog, ufffff
pensaba que era alguna cosa pitjo.

Bueno, a lo que toca que es felicitar a la Roser per el seu enllaç, MOLTES FELICITATS¡¡¡ QUE TEU PASES MOLT BE¡
Tant al targeto com al Hola esta guapisima.

rocio ha dit...

Eva a tu tambe, jajaja era un video que la Mayte va penjar, pero no estaba ben penjat i no mos deixava vore,i a mig dia estaba parlant en Gemma i ma dit que el llevaria perque no se veia i podia ser eixe el error.
Ahir jo ja liu vaig dir a la Roja pero ella me va dir que si que ho veia, per aixo pensaba que era el meu ordenador....

Anònim ha dit...

JO tambe estava desde ahir aixina!! Mayte has sabotejat el blog!! Ens has tingut un dia incomunicades a mi i a Rocio!!!

rojuel ha dit...

Moltes felicitats!! Ja ho teniu ahi... Enhorabona als dos!! Ja mos contarà la "reportera más dicharachera" de la Xúquer, no May?

Rocio, jo veia la fulla del blog, però el video no el podia reproduïr, hui si que l'he vist, jajaja, que bones, menuda marxa!!

Anònim ha dit...

ARA YA HO TENS AHI , NO QUEDA RES, YA VORAS QUIN DIA MES ESPECIAL. EL DESITGE LO MILLOR PER A LA NOVA VIDA QUE VAS A COMENSAR . MOLTS BESETS I DISFRUTAU. AAAAH I ENRECORDAT QUE MILIET I YO ANIREM A VORET QUAN ACABEM DE CURRAR AIXINA QUE MANTIN EL TIPO QUE VULL VORET KOM SI ACABARES DE IXIR DE CASA ,jejejeje . BESETS PER ALS DOS

Esther ha dit...

Síiiiiiiiii!!!!!!!!!La boda de l´any ja està apunt de cel·lebrarse. Tinc tantes ganes com en la de la meua germana,. Bé ja vos contarem com acabà tot. Ah! i cpm diu Elsa segur que hi hauran plors, perqupè en lo plorones que som totes.
ENHORABONA A LA MEUA SISTER!!!!!!!!

Anònim ha dit...

enhorabona roser¡¡¡¡ has demostrat ser una gran persona i com a tal et mereixes lo millor¡¡ moltes felicitats¡¡¡¡¡ x cert te el traje montat?? es q com no puc anar a l'enllaç m'agradaria vorelo o almenys feuli moltes fotos¡¡¡¡¡ X CERT desde aci m'agradaria FELICICTAR a una xuquereta tambe novensana xq hui es el seu aniversari pero com q no se fer articles ho faig desde aci ellla es ni m´s ni menys q la moralita o tb coneguda com CARLA MORALES q hui fa 21 anyets MOLTES FELICITATS I DISFRYTALOS BENJAMINA¡¡¡

Anònim ha dit...

Roser espere que t'ho pases molt be en el dia mes especial de la teua vida, segur que no el olvidaras mai...disfruta-ho tant com pugues, enhorabona guapa!

Anònim ha dit...

Per cert Xuquerets aneu preparan-se que despres de la super boda de Roser...ve la proclamacio i no podeu falta eh!!!!jejejeje

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.