dijous, 11 d’octubre del 2007

FINS DEMÀ

Xuquerets esteu nerviosos, teniu un nuc a l’estomac, penseu amb xarangues i orquestres abans de dormir, vos puc anticipar que esteu malats del virus d’agermanats fallers.

Ahir va ser l’ultima reunió de l’organització i estàvem tots amb aquestos síndromes, i també amb la por i les poques ganes de que mos plogua. La festa pase el que passe tira endavant.

Voldria recordar-vos un poc els horaris que tenim per als actes:

A partir de les 8 del mati els de l’organització estarem al parc de l’estació per a començar a preparar LA GLOBOTA. Hi ha que omplir 5.000 globus i nugar-los amb un cordell, que a la vegada anirà nugat a la balles. Alguns xuquerets ens digueren que vindrien ajudar-nos, confiem amb ells.
A les 12.00h començarà la globota.

A partir de les 11 del mati tindrem els castells infantils i les barres amb refrescos i cerveses. Cada resfresc val 0.50 cts amb una rifa de regal per a un baló i cada cervesa val 1€ amb una rifa de regal per a una cistella.
El sorteig es farà a les 13.30h.

A l’hora de dinar hi ha paella al cau, “a tanto por porrate” però hi ha que apuntar-se.

A les 17.30 tindríem que estar al parc de l’estació ja que a les 18.00h entraran les xarangues i 18.15h estarà llegint-se el manifest.
Ja diguérem a la reunió que no es podran dur carritos amb beguda, sinó que cadascú es porte un motxilla amb la beguda, si vol¡¡
Seguidament començarà la cercavila, no serà mes tard de les 18.30h, i nosaltres junt amb Materal, l’Avinguda d’Espanya, Sol i Tarongers eixim al primer grup, hi ha un total de 4 grups. Davant de tot durem una furgoneta que serà la que mos marque el pas, no tindrem que anar ni mes apresa ni mes espanyi, penseu que som 1.400 persones i sols tenim 2h de cercavila, si gastem tot el temps, no en tindrem per a ballar a la tornada al parc de l’estació, que es la novetat que volem incloure. Tenim 4 entarimats al parc de l’estació per a que els musics toquen dalt i nosaltres a ballar tots junts.
Per a que sigua possible em acurtat la cercavila al carrer Sequial i carrer la Punta.

A partir de les 21.30 hi haurà una zona per a repartir els sopar, dins de la zona ubicada al polígon per a fer la festa. Tindrem que entregar el tiket per poder replegar-lo.

A les 00.00h es rellegirà el manifest , seguidament es dispararà el castell de focs artificials i començarem el ball amb les orquestres Tabarca i Titanic.

Està clar que l’oratge ens va acompanyar, que ens ho anem a passar de luxe i que no tindren cap imprevist, o al menys es el que vullc, soc optimista.

Fins demà¡¡¡¡

8 comentaris:

rocio ha dit...

Si algun company de l'organitzacio s'enrecorda d'alguna cossa mes que mos ho digua.

Com es nota que la Mayte i Fran estan de viatge esta setmana. Que seu paseu molt be¡¡¡¡

Anònim ha dit...

per favor que no PLOGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gemmeta ha dit...

Rocio, la teua explicació ha quedat bordaeta.

dia 12 Nubes e intervalos de Sol!!!

Tinc un nuc a l'estomag......

Fins demà!!!!!!

Esther ha dit...

Jo t vull ser optimista, però en l´hipotètic cas que ploguera, però no quatre gotes sinó el diluvio que diuen que va a caure, que passarà??? es farà altre dia o que????

rocio ha dit...

Es parlaria amb l'orquestra i si ells i nosaltres poguerem ho intentariem, pensa que hi han proclamacions, presentacions...

elsa ha dit...

NO TE QUE PLOURE!!!ASO ESTA CLAR!!!

Anònim ha dit...

Jo tambe estic nervioseta...segur que no plou, segurisim!!!!

Anònim ha dit...

je son les 2 menys vint de la matinada i esta caiguent una aigua que flipes asi estem de convoyet en ca emilio pensant en dema a l'hora de l'agermanament, tota l'aigua que tinga que caure que caiga mentre dormim,per favor, y dema poder disfrutar al maxim del 1er any d'agermanament.bona nit y esperansa.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.