divendres, 26 d’octubre del 2007

CABALGATA INFANTIL




Que tinc que dir al respecte que no sapiau,...es una cabalgata dedicada exclusivament a nostra Corth Infantil , açi cada xiquet es disfressa amb tota il.lusio dels seus herois de la televisio , herois que ens han fet disfrutar de la ignorancia dels mes menuts i que ells tant admiren i com no , nosaltres els majors,sens cau la Baba als vorels intentant imitarlo´s,jejejejej


Dona igual que sigua de Superman , Zorro ,Pirates ,Vaquers , Bruixes que Princeses , la questio es eixir al carrer i disfrutar de la festa amb tota la falla i fer disfrutar al veinat que tantes vegades tenim abandonat.

En aquesta ocasio nostra Corth Infantil ix al carrer amb una gran varietat de disfresses on van recorreguent els carrers del "Barrio Indio ", amb gran afluencia de gent , surtit de colors , rialles ,i com no pot faltar la xarangua , eixa musica que no pot faltar mai per a que la Festa estigua al carrer, per a grans i menuts,per als fallers i gent del barri , per al mon en general....jejejeje


Aquest any hem tengut mes afluencia de gent , pense jo , ja que cambiarem la data i passa a ser el 1ª diumenge de març i despres del primer pasacarrer i dinar al cau , clar un diumenge de vespradeta cap a les 17.30h., alli els teniem a tots portan les seues disfresses amb orgull i dignitat , imitant als seus herois....el millor l´acte de presencia i com no la colaboracio de nostra corth infantil.



Tambe hem tengut alguna que altra novetat novetat que al fi i al cap va ser molt graciosa , tinguerem el privilegi que 3 fallers dels majors , per a qui no es conegua eren el Xulo,el Xixarro i Romeu, es disfressaren per a portar el nostre banderi i acompanyaren els nostres xiquets en tot moment per la barria , ara ens feren riure , cantar, ballar i fins i tot ens feren correr....els xiquets seu pasaren en grande , ara que algun que altre major tambe, eh...
Una vegada la cabalgata porte al seu fi , tots junts al cau faller per al tradicional berenar " XOCOLATE AMB ENSAIMADES" , i despres pasen a les recompenses de la junta local fallera que es toca als infantils.

Be xiquets o millor dit xuquerets anim i aneu triant disfressa que aixo ja esta ahi


4 comentaris:

Esther ha dit...

Pues May, casi que les majorets tb podíem anar triant difressa perquè després tot ho fem a preses i carreres i amb molt d´estrés, o sinó que li ho pregunten a ma mare que enguany ha de fer tb el de la meua germana i ell sí que té perill, jejeje!!!!

rocio ha dit...

Pues si que va estar guay que els majors es disfrasaren, segur que al proxim any hi ha me d'un a la cabalgata infantil amb disfraç.
Esther els anys pasen i continuem igual, la mateixa setmana de la cabalgata de dilluns a disabte a pensar de que eixir i com fer-lo, aixo soles passa a la Xuquer¡¡

Anònim ha dit...

Pues si tens tota la rao Rocio tots els anys la mateixa canso, la Susi ja me esta avisant que com enguay liu digam la ultima semana no mos fara els difrasos. Este any pobreta feren entre ma tia Valen i ma mare 10 disfrasos i lis traguerem el apodos de "VICTORIA I LUKINA".

Mayte ha dit...

Karis aixo es veritat,anem pensant les disfresses en temps i voreu com no anem de cul per aplegar a hora,jejejejeje
Els xiquets segur que ja ho saben...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.