dimarts, 22 de maig del 2007

Invitació de la Bernat Aliño



El pròxim dissabte es realitzarà al cau de la Bernat Aliño la segona edició del matinal d'aeròbic. Pense que és una bona ocasió per fer aeròbic on l'any passat van acudir quasi un centenar de persones. La qualitat dels monitors és immillorable i hi haurà regals per a tots. El preu?? Barat, abaratíssim. 3'50.

*Invitació del Bola

16 comentaris:

Carlos Miragall ha dit...

Moltes gràcies gemma!

Gemmeta ha dit...

De res home, per això estem!!

Ara sols falta que la gent s'anime a participar, que tinc antes que l'any passat va estar molt bé.

rocio ha dit...

Moltes gracies Bola per la teua invitació, açò es un gest d’agermanament el que ens fases participes de la vostra festa. Faré el possible per passar i donar recolzament a la festa ja que tot el mati no podré assistir.
AGERMANAMENT FALLER (encara que alguns heu vaguen d’altre punt de vista)

Gemmeta ha dit...

Com diu Rocio, açò es agermanament, fer participar a tota la gent fallera i no fallera a una festa sense ninguna distinció, que aquestes coses, no son un botelló i molt menys res que puga estar relacionat amb política,(com se diu per el carrer).

Amic fep ha dit...

Agermanment?

Agermanament sera vore a Gemmeta, Rocio, Vanessa, Elsa i companyia en malletes i suant la gota gorda en la marato... PERQUE TENIU QUE ESTAR ALLI, NO?

rocio ha dit...

Gracies Gemmeta, tu ho has deixat mes clar¡¡

Fep amb la teu companyia, no?

Gemmeta ha dit...

Magradaria molt poder estar el dissabte al marató, però es impossible.

Amic Fep, no el penses, que no hem fique malletes, que tots els dies sue la gota gorda... i ara mes que ja va fent caloreta, jejeje.

Amic fep ha dit...

Jo estare Rocio, animant a la meua senyora...

Tinc que fer de ninyera!!!!!!!

rocio ha dit...

Jajajajaja, ja tens el "ponpons"

De ninyera no¡¡¡ de papaito,

rojuel ha dit...

Jo també li done les gràcis al bola per la seva invitació, però no vaig a poder acudir, tinc guardia...

Fep t'hauràs de conformar amb Elsa i Rocio, jo l'any que ve... Endus-te la càmera, eh! aixó serà per vore-ho, jajaja

elsa ha dit...

Gracies al nostre amic el bola per la invitació.Es una llàstima pero jo tampoc podre acudir perque treballe,tindrem que deixar lo de lluir-mos en malletes per a un altra ocasió.

Anònim ha dit...

Rajailles crec que esteu donant escuses pa no anar per la veritat sera que no esteu en forma eh? yo anire i deixare el llisto ben alt espere....que una no esta pa molts trons i de paso avore si puc dur al meu home que m'agradaria vorelo en malles, bueno a mi i a moltes persones mes (ah Elsa les canelletes) jajaja

elsa ha dit...

si el teu home va a exhibir les seues canelletes jo vaig,me demane lliure o lo que faja falta.Eh!a totes les xiques de la falla,alguna volta li heu vist les canelletes al meu cunyat?pe favor mireuliles que aixo es pa vore,son pa la risa....

Gemmeta ha dit...

jajajajaja. Crec que un dia ens va ensenyar les canelletes!!!
son gracioses, son gracioses.

Elsa el dissabte, estaràs en condicions?? jeje

Anònim ha dit...

ehh, no vajes fent publicitat per ahi que ell diu que son sexis i despues pasa el que pasa....

Anònim ha dit...

Jo crec que per voreli les canelletes al CUBI el que faça falta,alli estarem...Laura si el teu home s¨´entera de que vas exivintlo...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.