dimecres, 23 de maig del 2007

Ai ¡¡¡¡¡ les mares....

El passat 11 de març al cau de la Xuquer tinguérem els playbacks infantils, teniu que veure a totes les mares com anaven de loques, motxilla amunt motxilla a baix, que si pintar-les, que si pentinar-les, els pares fent fotos, vídeo... de tot per a que els menuts no els faltara detall. Lo normal que fan les mares però.... açò ja es massa pera la carabassa.



La nostra primera dama 2004-2006, Encarni (dona de David el presi ) se’n ix de lo normal, va manar a fer un cartell per anunciar l’actuació dels menuts: Ainoha, Clara, Lluis i Angela amb REBELDES DE SUECA.
Per a que no tinguem mal entesos, no va ser per a penjar-lo al dia dels playbacks , sino per a un record dels xiquets i nosaltres ara l’hem rescatat per publicar-lo

A que em doneu la raó¡¡¡¡¡¡¡¡¡ a que cada vegada les mares i pares seu curren mes per a que els menuts debuten als caus.

Bo, pues voldria aprofitar aquest article per felicitar a totes les mares, pares i a tots el que fan possible que aquesta festa sigua cada vegada mes esperada per tots.

Poc a poc aniré ensenyant-vos mes sorpreses dels playbacks tant dels majors com dels meuts... que hi ham moltes.

12 comentaris:

Gemmeta ha dit...

Te done la tota la raó Rocio, els pares cada volta seu curren mes, ara quant vaig veure el cartell, vaig pensar, si home esta poc way, perquè no el penjaren al cau??.
però no passa res, nosaltres el farem public, jejeje.
Espere veure prompte el resto de les actuacions estel·lars, dels nostres xuquerets, que com diu Rocio, hi han de molt bones. jejeje
Todo se andara....

Carla ha dit...

Si que és veritat que els pares s'ho curren, si!!
I colli, quins artistes rebeldes que tenima la falla!!Estan de lo més artistes!!!Segur que a les mares i pares els cau la bava!jeje!

Gemmeta ha dit...

Carla, tu no estaves ESTUDIANT?? jejejeje.

No puedo, no puedo, no puedo....
jajajaja.

Anònim ha dit...

La veritat esque la foto esta molt guay i el play bak que feren les xiquetes tambe, ay...mare son el futur del play bak, son les que mos tenen que relevar...algun dia.

San-vala ha dit...

Ale, Rocio que el rulo no pare, ja t'agradat açò d'escriure articles. Per a mi has agafat un tema molt important en una falla.

Cuidar la pedrera, als xiquets, les mares i no mares, pare i no pares deuen cuidar i ensenyar als xiquets el valor i el sentit de ser faller i que millor que fer-ho desde petits i animant-los i fer-los sentir-se importants en una comisió mitjançant festes aixina.

Cuiden el nostre futur perquè sense xiquets no hi falla...

Anònim ha dit...

Clar que si,aquest grup es el nostre futur,els seus pares ja sen han currat x a fer-hos artistes i a la vista esta que ho son i açi ho han demostrat.Eixe dia els va caure la baba,jo recorde a Cristobal mirant al seu fill com ballava dalt del escenari i com no al resto,ja te dic,a Encarni que va acabar el carret de fotos en la filla i companyia,i pa que parlar de Angela,que ha tret la vena artista que son pare tambe te i tambe ens demostra als playbacks fallers,Sonia i Marti,que artista...Que fallerets tenim al nostre cau,VISCA LA XUQUER!!!!!!

rocio ha dit...

Es de veres lo que diu Carla, que ens cau la bava mirant-los, xiquetes al proxim playback amb botes d'aigua per anar al cau¡¡¡¡

San-Vala tens molta rao.Per a nosaltres ell sempre son els primers, els primers entrepans del esmorçar, els primers plats de paella per a dinar....i desde fa uns quants anys la natalitat a la falla a crixcut molt, i aixo es el millor que ens podia passar ja que ells son l'alegria del cau.

Anònim ha dit...

Rocio,m'agradat molt l'article,enhorabona .si que es veritat que ho he fet per aun record,pels als nostres fills i per a nosaltres.
Gemmeta,al divendres estara possat a la falla per a que tots pugen vore una de les meravelles del mon.
Carla,no hi han prou draps ni mocadors per a torcarmos la baba,creuteu.
Laura,si que son el futur, tenen el llisto molt alt però..... en una ma vos passaran.ji,ji,ji.
San-vala,els meus amics i nosaltres(David i jo)tenim la falla molt a dins,esperem no equivocar-mos a l'hora d'ensenyarlos el valors i la festa sana que es per a nosaltres la falla,les falles.
Mayte,si que es veritat,que cada pare,mare d'eixos xiquets que actuaren en el seu dia,era per a fer-los també a dells unes fotos,perque avui mos riuriem molt.
A totes gracies per les critiques positives de este poster que he volgut oferir als meus grans amics.Disculpeu el retard de la meua contestació es la primera vegada que entre a la pagina m'agradat molt.TORNARE!!!

Anònim ha dit...

LA ACTUACIO VA SER UNA CAÑA , LA VERITAT ES QUE A MI ME SORPRENGUEREN MOLT XQ DE NORMAL SON XIQUETS MOLT TIMITS I IXE DIA DIXAREN LA VERGONYA A UN COSTAT I VAREN FER QUE TOTS DISFRUTAREM DE LA CANÇO QUE ELLS ASOLETES AVIEN PREPARAT. LA MEUA ENHORABONA . SOU EL FUTUR

Gemmeta ha dit...

Encarni, disculpes acceptades.
Esperem voret prompte per ací!!
Gracies a tu, per fer-mos arribar el pòster.

rocio ha dit...

Encarni¡¡¡¡¡¡¡¡
veus com sí, ja eres una cyber-xuquereta o internauta com tu dius, esperem mes comentaris teus, gracies a tu també.

Anònim ha dit...

Molt be Encarni,jo tambe en vaig quedar sorpresa en vore el poster que t´has currat per que eixe dia ja vaig flipar en l´actuacio,en fi m´alegre molt de que altres personetes de la falla ja entren en els comentaris dels articuls que posem,al menys ja hi ha mes varietat,que de moments tenim temes pero pots ser que ens acaben i sempre es millor compartirlos en altra gent de la comisio,jejejeje,per a que ens inspiren en altres idees.Besets

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.