dimarts, 29 de maig del 2007

Els 4 Asos de la Baralla



No es que vulga ser repetitiva al parlar dels nostres representats, per al exercici 2007-2008, ja se que la nostra amiga Rocio ens va escriure unes línies per felicitar-los, però com ja ens va dir ella, no teníem totes les fotos dels quatre, al final hem pogut aconseguir-les gracies a Laura, com no, que ens les a fet arribar.




Laura se que aquest any, junt al Pelayo va a ser un any molt especial, vosaltres ja ho sou, així que serà molt difícil, que no ho passem bé, al vostre costat. Tots els anys que hem estat junts a la falla, han segut especials, ens hem rist molt, hem disfrutat les dies, les nits, els assajos dels playbacks, les actuacions al lido, al cau, els passacarrers, les cabalgates, aquell any el dia les paelles del sindicat, ten recordes? Acabarem sopant pizza al teu pis, jejeje, pues podria dir una montona de coses, però no vull ferme pesada. Ací vos deixe una foto dels nostres amics i representats de la nostra falla.







I que hem digueu de la nostra fallereta infantil i del nostre president? Que son dos solets, que ho passaran molt bé, i portaran el nostre escut amb elegància i orgull.
Enhorabona i a passar-ho molt bé, serà un any que no oblidareu i sempre el tindreu al record.








Rocio, per a parlar dels sports, crec que no soc la mes indicada, no he pogut anar anar a res "en això de que es dissabte".


VISCA LA FALLA XUQUER!!!!!

11 comentaris:

rocio ha dit...

Tenia ganetes ja de un article teu, Gemmeta¡¡¡¡

Esta de luxe, i per fi tenim la foto dels quatre asos de la baralla,

No lo del sport ho dia per Hector i Blai, que ells estan participant amb la lliga fallera,jajajaja

Gemmeta ha dit...

Per fi, tenim les fotos, la veritat es que Laura me les va donar la setmana passada, però..... ufff
ha segut impossible, fins hui.

Molt eficient, jo. jajajaja.
Punxa, que eres una punxa!!!

elsa ha dit...

gema te sha quedat de lujo l'article,tu que estaves preocupa.La veritat els que els nostres representants han eixit de lujo en les fotosi lo de pasarseu be,aixo no fa falta ni dir-ho.A DISFRUTAR!!!!!!

Anònim ha dit...

SEGUR QUE SOM ELS MES GUAPOS DE LA REVISTA,JA QUE NOMES HI HA QUE VOREU...LAURA TENS UNA CARETA DE FELICITAT QUE NO TE LA ACABES I EL PELAYO PA QUE DIR.FELICITATS

Xuso ha dit...

Enhorabona a la falla xúquer i als seus quatre respresentants.
Què bonic és tindres tots els asos de la baralla, com digueu vosaltres, demostreu bona salut a la falla i de segur que aquest any és inolvidable.

Lo dit, enhorabona a tots!!!

rocio ha dit...

Gracies Xuso, es cert que tindre-los a tots ja es un plaer

Anònim ha dit...

Hola! Soc Oscar, gracies a tots els membres de la Falla Xúquer, especialment a les persones que m'han donat l'enhorabona. Espere passar-ho molt bé amb vosaltres xuquerets.
Per a Laura, Pelaio i Ana "anem a passar-ho molt bé". Gracies també als meus tios Jose i Carmen, i a la meua cosina Mar. Besets.

Gemmeta ha dit...

Mira!! ja tenim un seguidor, dels infantils. I qui millor que el nostre president Oscar.

Oscar, pots estar tranquil, que no tindràs ninguna queixa dels Xuquerets!!

Anònim ha dit...

Gracies Gemmeta m'ha fet molta il.lusio cuan he vist el article, m'ha agradat molt.
Estic segura que aquest any sera inolvidable per a mi, per a jose, Anna i tambe sobretot per a Oscar que te tanta o mes il.lusio que jo i com no segur que mos heu pasarem de lujo ya que estic en la millor falla i lo mes important que vos tinc a vosatros com amigues, ja que durant aquest anys totes nosaltres en fet mes pinyeta i per finalizar a tota la meua familia que enguany la vorem mes per el casal (encara que la mitad ya la tinc alli).

elsa ha dit...

clar,clar,la familia al pie del cañon, como no.Va aser un any inolvidable!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Oscar , wapo estic enamora de tu eres simpatic,inteligent,cariños , amable y wapo dew wapo te vuic ..
de carla

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.