divendres, 18 d’abril del 2008

PER A LA REINA DEL BLOG



Hola a tots els xuquerets, i molt en especial a Mayte, que com tots sabeu està un poc desconectada del blog per una raó justificada (xq si no ja sabeu que ella està la primera al peu del canó).


Des d´ací dir-li, (encara que ja està bé),que es recupere del tot, perquè volem llegir ja un dels tants articles als que ens té acostumats, que encara que Rocio i Rojuel, i ara pareix que la meua germana estiga animant-se, fan el seu paper al blog, (ho senc xiques), però la meua Maytechu és la meua Maytechu, i no és lo mateix sense la comentarista number one de la Xúquer.....(jejeje!!!!).


Bo, el que pretenia en aquest articulet era fer-li un xicotet homenatje a la REINA DEL BLOG, per a que torne amb més ganes.


UN BESOT MOLT FORT!!!!!!!!!









Esther

24 comentaris:

Esther ha dit...

Bueno May ja has vist que he escrit el primer article sense la teua ajuda, jejeje!!!! M´ha ixit un poc colorín colorao però en fi..... l´altre millor.

Gemmeta ha dit...

Buenas a tots!!!!!

Esther enhorabona per el teu debut!!

Mayte, no sabia res, que el passa?? però ja estas be??
Bueno, pues RECUPERAT WAPA, com diu esther es nota la teua ausencia. UN BESOT

Anònim ha dit...

Hola, Esther ja tenim una altra xicona per escriure articles la veritat es que esta de categoria, bueno refernt a Mayte, no se lo que li ha pasat pero li desitgem que es recupere molt pronte i que torne a deleitarmos en eixos articles.

Anònim ha dit...

BUENO MAITE COM DIU ESTHER TENIM GANES DE VORET YA PER ASI, PERO ANTES RECUPERAT DEL TOT....BESSETS GUAPA

rocio ha dit...

Esta molt be Esther¡¡¡
Igual l'article que el detall de tu per a ella. I com diu Cristobal, una xicona mes per escriure.
Mayte ja saps a fer hores de silloning, ara vorà totes les telenoveles, pelicules, concursos... de la TV. Cuidat¡¡

rojuel ha dit...

Molt be, Esther!! Un detallasso, xicona. Molt d'ànim per a la nostra Maytechu!!

Anònim ha dit...

XXXeeeee! quin detallas mes xulo ha tingut la corberota, molt be el article, aixó lo primer. Anem a lo que toca, Maitetxuuuuuu, caguen l´ostia, que ta passat?, ja meu han contat per damunt damunt, gracies a Deu a eixit l´operació molt be, que es el que interesa. Ara espere que tingues una prompta, es diu aixina no?, recuperació i que estigues pronte per el casal i per el blog, que fas molta falta. Be bonica, lo dit que vatja tot be i tenim ganes de voret. Ala disfruta del sofá i de la tv, encara que valdría la pena un bon llibre.

Anònim ha dit...

Mayte no pasa res tu pots en aixo i en lo que el tiren...jejeje espere que el recuperes molt pronte i tornes a estar conectada al blog, un beset i que el mimen molt!

Anònim ha dit...

¡Hola Maite! Jo també m'enterí ahir però, com diuen els meus clients de més de 80 anys, "bac que t'alces no és bac" i crec que afortunadament ha anat tot bé. Ànim i malcriat una miqueta ara que pots.
Vull felicitar també a Esther pel seu brillant primer article i per la seua correcció ortogràfica. Només m'ha quedat un dubte ¿qui és la teua germana?

elsa ha dit...

MOLT BE ESTHER!!!has tengut un bonic detall en Mayte q seu mereix.Jo no sabia res cariñet xo espere q te recuperes pronte wapisima.Ara a descansar com toca i q te mimen un poquet,q aixo sempre va be.molts besets

Esther ha dit...

Dúlia la meua germana és Eva, que no ens pareguem????jejeje!!!!!!!

Anònim ha dit...

HOLA SOC ELI . NO SE QUE LI HA PASSAT A MAITECHU, PERO ESPERE QUE ES RECUPERE PRONTE.
UN BESET.
ELI.

Gemmeta ha dit...

A May l´han operat d´apendicitis, però un poc complicaeta, que vos ho conte, que vos ho conte...... que ella quan passa per quiròfan, passa, jejeje!!!!

Anònim ha dit...

Ye que el comentari de Gemmeta és meu, però no sé xq ha eixit com a Gemmeta. Açò de l´informàtica és un poc complicat.......

Eva ha dit...

Hola a tots!! Pues si xiquets, la nostra may ens ha donat un sustet pero ja esta recuperant-se!!!
Esperem vorela pronte per asi el blog.
Molt bon detall el de la meua germana, si que es veritat, si es que ella en això dels detalls es la nº 1!
Lo dit Mayte, molt bessets.

Anònim ha dit...

Mayte espere que te recuperes prompte.

Anònim ha dit...

Hola, un detall molt bonic el d'Esther. Es de veres, falten els teus articles i comentaris al blog. Desitge que et millores prompte. Cuidat i besets.

rocio ha dit...

Esther a mi tambè em passa publicar amb el nom de Gemmeta, i es perque si entres a picasaweb amb els seus datos i despres passes al blog continues com a Gemmeta, tens que "utilitze altre conter" però quasi mai m'enrecorde...

Mayte ha dit...

Bueno bueno , a mi ja hem picaba la curiositat , fins i tot el meu cosi el diumenge vingue a visitarme a ma casa per que havia entrat a la web de nostra falla i va vore l´article , mare meua , QUIN DETALLAÇO a tegut la meua amiga Esther
Fran m´ho va portar imprimit per a que en tot momnet estaguera al loro del que pasaba i la veritat que quant ho vaig llegir , quasi hem caigueren les lllagrimes , ai mare...., pero ara tot es un mal son i la veritat que promte estare açi de nou tots els dies , mentres fare una escapadeta i anire passant articles com puga, ja hen tinc uns quants preparats,ejjeejej

Mayte ha dit...

Tambe donar-vos les gracies per tots aquestos comentaris i per el vostre recolçament, ara no sols faig els passacarrers a falles ,si no que com tinc que començar a caminar i menejarme un poc , pues imagineuse per on vaig, si si si com si es tractara d´un dia de falles, vaig fent el recorrido per el barrio indio,ejjejeej

Mayte ha dit...

Bueno i a tu ESTEHR, moltes gracies per el article i molts besets per tots, ara podeu posarme al dia de les reunios i de comm s´han quedat les dates que estaben a l´ áire , de le scolles i algo mes
Bueno a tu DULIA ENHORABONA per el article

Esther ha dit...

Ei Mautexu, ja estàs per ací que guay!!!!!! això ja és bona senyal. Be ja parlem guapa.

Anònim ha dit...

Un besset Maite. Ja te he vist per el carrer i hem parlat i m´alegra molt voret que estas be. Un abrasada i una rápida recuperació

Anònim ha dit...

Tenia moltes ganes d'enviar una petita paraula per dir gràcies pels punts fantàstic que està escrivint en aquest lloc. El meu temps de recerca d'Internet té al final ha honrat amb idees molt bones per a l'intercanvi amb els meus amics. I 'd expressar que molts dels visitants del lloc que ens són realment molt dotat que hi ha en una comunitat notable amb persones precioses amb tants punts útils. Em sento molt afortunat d'haver utilitzat la seva pàgina web i esperem que els moments més divertits que moltes de llegir aquí. Moltes gràcies de nou per un munt de coses.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.