dissabte, 5 d’abril del 2008

GRAN REUNIO !!!!!!!!

Ahir va tindre lloc la primera reunio de falla despres de totes les festes que hem tengut i la veritat que pareixia que la gent tinguera mono de falles , el cau estaba prou ple ,ens van posar al dia de tots els diners que ens haviem gastat, tots els que haviem arreplegat i alguna que altra anecdota que altra que havia passat i , com no , ahir es tenia que votar per al proxim president per al exercici del any 2009.

No hi havia ningun candidat per al lloc i clar es va pasar a les votacions, com sempre ixen noms i mes noms pero sempre hi ha algun que destaca i clar tots van a per ell, en el bon sentit de la paraula , volen converçer per a que sigua pero cadascu te els seus motius i les seues coses.

Despres d´una estona ben llargueta els candidats no es feien l´anim d´eixir per diverses raons que donaren i en un instant despres de debatir-se entre la colla que son , Elisa , nostra ex-tresorera va tindre el plaer de cridar per el micro ,ahir improvisat, al proxim president del Xuquer per a l´exercici de les falles del 2009 a una dona, si senyor si, com ho sentiu , tot un plaer per a nosaltres , dir que NOSTRA:

PRESIDENTA
per a les


FALLES del 2009



SRA:. DOLORES MARTINEZ CARBONELL

18 comentaris:

Anònim ha dit...

LA ENHORABONA YA LI LA DONI PERSONALMENTE, PERO DE TOT COR TAMBE LI VAREM DIR, NO YO A SOLES, SINO, MOLTA MES GENT QUE TE EL NOSTRE APOYO, I COM NO, PER A LO QUE NESESITE... MOLT BE DOLORES ES UNA TASCA GENS FACIL DE DUR A CAP PERO EN BONA COMPAÑIA I BONA ORGANITZASIO EU DORAS TOT A MOL BON FI.... GRASIES

Anònim ha dit...

Enhorabona!! con va dir Eli ¡en un par de ovaris! jejeje
Estic segura de que heu fara molt be perque es una gran fallera que sempre colabora en tot el que pot, lo dit la meu enhorabona...i pots contar amb mi en el que faja falta.

Mayte ha dit...

Bueno jo tambe li doni l´enhorabona personalment i de fet li ferem varies fotos al cau per a hui poder posar ,pero pero per problemes informatics no ha segut possible posar la foto d´anit ,aixi que de moment el que tinc es el que Rigo hem va passsar.
Bueno, torner a felicitar a l´artista i donar el meu " apoyo " , per a el que necessite.
ENHORABONA

Mayte ha dit...

lAURA NO TENS RES PER A MI, esperem que promte ens dediques unes paraules o almenys en ixe CD que ens passsaras ens contes un poc el tema de les ALBADES, jo no vaig estar present i la veritat no esataria de menys contar-ho per açi,no??
Que dius?

Anònim ha dit...

Enhorabona Dolores. M´alegre per dos motius; 1 es que ya era hora que eixira una dona y es trencara eixa barrera invisible que encara teníem, en queden algunes més pero el temps i les necesitats ja faran la feina, i 2 es que el vec una persona idónea per al carrec. Ahir tenía servici i no vaig poder anar a la reunio pero en tot moment el cabet en tenía al casal fins quúna crida m´informa de tot. Lo que he dit Dolores, enhorabona i tens el meu recolsament en el que el puga ajudar. Vixca la nostra presidenta.

Anònim ha dit...

... ah, se m´olvidaba, enguany no cantarem aquella cansoneta que día: volem que mos la mame, la mame el president...
NOOOOOO, ENGUANY NO LA CANTAREM.
Jo aconsellaría que es cambiara lo de president per tresorer, per allo de que rima no per res més

Angeles ll. ha dit...

mare meua, hem vaig perdre una de les reunions mes suculentes de tota la historia de la falla¡¡¡ q fort¡¡ hem pareix suxbe, pero tinc moltes preguntes tipo luisma rondnme....

Anònim ha dit...

La mes sincera enhorabona.No es un carreg gens facil pero segur k un pok d´ajuda tot ixira de categoria.Almenys la meua ajuda la tindras.ENHORABONA.

Angeles ll. ha dit...

i donarli la meua enhorabona a dolores¡¡¡

San-vala ha dit...

Enhorabona a la nova Presidenta!!!!, algo nou i que tant o prompte tenia que pasar...

Xuso ha dit...

Enhorabona a la Falla Xúquer i a la nova presidenta, que obri un camí novedós al poble i de segur demostra que és perfectament vàlid!!

Felicitats!!!

morales ha dit...

La meua enhorabona a la nostra presidenta Dolores, segur que saps dur endavant el teu carrec i que et rodejaras de la millor genyt posible. Ten el meu suport per a tot el que asa falta i si nesecites algo no duptes en demanar-ho. As obert el cami per al canvi no sols en la nostra falla, es algo molt novesós per al poble de Sueca i de segur que mes d'una vol seguir el teu camí, ENHORABONA DOLORES.

Anònim ha dit...

MORALES QUE GUAPO, YA HAS CONSEGUIT, YO EU INTENTARE CUANT TINGA TEMPS.....JE,JE,JE,

rocio ha dit...

Enhorabona a la quadrilla Eva, Dulia,Vero... i en especial a Dolores per pegar aquest pas.
Esperem el resultat de la nova junta.
Que vaja tot molt be, i ja sabeu sort i a mandar¡¡¡

Anònim ha dit...

Enhorabona Dolores, eres una persona molt valenta al enfrentar-te a este carrec i per eixe motiu t'admire. Et dessitje el millor per a este exercici, se que heu faras molt be, i tens el meu apoyo per al que vulgues.

rojuel ha dit...

La més sincera enhorabona per a Dolores, la nostra Presidenta. Com ja han dit no és un càrrec fàcil, però jo crec que si un home el pot dur endavant una dona el pot dur igual o millor. Eres valenta, Dolores, i has fet història a la Xúquer i en general a Sueca. Et desitge el millor i, com no, si necessites qualsevol cosa ja ho saps.

Anònim ha dit...

Enhorabona,ens as donat una lliÇo de valentia a mes de quatre sapies que tens el meu recolsament.

Anònim ha dit...

No mes volia donarvos les grasies per el vostre recolsament i dirvos que entre tots en farem una ,que sense vosaltres no podre hia que eixe recolsament que m·oferiu el pense agafar hia que tots fem falta per a que esta tasca eixca endavant.
Moltes grasies a tots.
Espere vorevos a tots al casal, quan mes millor.
I LO DIT MOLTISIMES GRASIES.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.