dimecres, 23 d’abril del 2008

GRACIES

Bona vesprada a tots!!! Després d’un poc de temps, hui he tingut una estona per dedicar aquestes línies a les meves companyes i redactores d’aquest blog , açò no es gens fàcil, requereix temps, el passes el dia al treball i quant tens un rato lliure lo primer que fas es accedir al blog, per vore lo que esta parlant-se allí i publicar el teu article, que un rato abans o inclòs la nit anterior has estat pensant per publicar-lo i així poder fer participar a la gent amb els comentaris, perquè sense vosaltres els lectors, açò no seria possible, d’aquesta manera intentem portar el dia amb mes alegria, i pareix que no, però fa molt, vos heu dic per experiència, jo de vegades tire molt de menys el poder entrar com heu feia abans, ara heu tinc un poc mes complicat...o no ?Jejeje. Per a Rocio, Rojuel, Mayte, Eva, Esther, i segur que hem d’eixe algú, gràcies per estar ai!!!!!!

Un altra de les coses que volia dir-vos,es que ahir es va fer la primera reunió d’Agermanats 2008. Al blog d’Agermanats intentarem ficar-vos al dia de tot el que anem fent, per això des d’ací, m’agradaria dir-vos que participareu al blog d’Agermanats de la mateixa manera que ho feu en aquest blog, ens agrada molt saber que es el que penseu, i volem la teva opinió. GRACIES, PER FER QUE EL RULO NO PARE.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

GEMA, TEU AGRAIX MOT LES TEU PARAULES, I LA CONVIDA DE TAMBE PARTISIPAR EN AGERMANATS, MOS VOREM

rocio ha dit...

hola Gemmeta¡¡ gracies a tu.

Eva ha dit...

Com diu Rocio, gracies a tu Gemmeta!!
La veritat es que el blog esta servint per molt!!!
Et farem cas i participarem mes al blog d´agermanats!!

Anònim ha dit...

Sóc Dúlia i no sé massa bé de què esteu parlant però, per si de cas, jo també vull donar les gràcies (ja, ja, ja)

Anònim ha dit...

DULIA ERES MASSA, ESTAS DESMELENANTE EH, QUE FAREM?
BUENO LO UNIC QUE TENS QUE FER ES ENTRAR EN LA PAGINA DE AGERMANATS I A MES TAMBE APUNTARTE PER A LA FESTA QUE ESTAN PREPARAN PER A EIXE DIA....

Esther ha dit...

Gemmeta!!!!! gracietes a tu per que eres la mare del blog, i és que com dia algú, AÇÒ ENGANTXA, jejeje!!!!

rocio ha dit...

Esther ja es una cyber-jonki bloguera, jajaja

Mayte ha dit...

Gracies a tots , i la veritat que si enganxa, pero Gemma aixo que tu i jo vam parlar , mari jo no he pogut pujar ninguna foto , de fet no se ni a on hem vaig guardar la contrasenya que hem donares i ja meu explicaras...mentres farem costat als AGERMANATS

rojuel ha dit...

Hooooola!! Vaja vaja, quanta activitat blogera aquests dies!!

Moltes gràcies a tu, Gemma!! Jo la veritat és que ho faig molt a gust...

Anònim ha dit...

Gemmeta estaves desapareguda!!jejeje jo tambe!pero bueno sempre tinc un ratet per a llegir el blog, pero sobretot gracies a tu que vas ser la creadora eh!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.