dimarts, 1 d’abril del 2008

SI,si ,si , JA ESTIC AÇI

Bon dia xuquerets, ja estic açi de nou, he tornat a la rutina despres d´unes mini vacances,jejejeejej.Avui es el meu primer dia de feina i necesite temps per a poder posar-me al dia amb tots vosaltres i sobretot per anar llegint els articles que les meues companyes han fet.
Pero sobretot, açi estic de nou per a intentar portar a terme una feina que durant l´any passat hem fet i esperem que aço funcione i tire avant.

Conseguirem que nostres xuquerets ens dedicaren algun que altre article com ( MADUIXANA , ROMEU, ANGELES ,VIRGI , ESTER i fins i tot EVA ) , pero aço no vol dir res , si no que esperem que vosaltres com mes xuquerets ens tinguau ahi presents al dia a dia es intenteu fer-nos participes de tot allo que vuigau escriure a nostra web.

Com ja havia dit en altre article, esperem vostra col.laboracio amb videos , fotos, articles, comentaris , aniversaris i tot allo que vuigau i tingau a les vostres cameres, aquells records que hem guardat i sobretot l´apartat del " SAPS QUI SOC", que torna a la carrega....

Ja sabeu tot a un CD, i al cau ens vegem i si no, al correu de la falla
fallaxuquersueca@hotmail.com, ens ho deixeu escrit que amablement ho publicarem.
Fins el divendres.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA BON DIA, QUE DUR ES EL COMENÇAR DESPRES DE TANTA FESTA, NO MES TE DONE QUE UN POQUET DE ANIMOS, I ENDAVANT, QUE ASO COMENSA DE NOU.. I AL DIVENDRES EN EL CASAL SEGUR QUE TEN DONEM MES DE UN CD... BENVINGUDA A LA RUTINA DIARIA.... JAJAJA I AGAFAU EN ALEGRIA...

Anònim ha dit...

MORALES ARA ES HORA DE LO QUE MOS DEUS, VINGA ANIMAT... QUE DE SEGUR TENS MOLTES COSES QUE CONTARMOS

Anònim ha dit...

oido cocina,jo de bon humor al treball
Percet Maduixana el Gatet ja ma fet arribar el seu CD i poc a poc anirem posant fotos i creant albums per a que pugau gaudir i vore tot allo que hem fet aquestes fallles del 2008 vist per diferents fallers dela xuquer,jejejejeje
Esperem`promte les teues fotos i com no articles

Anònim ha dit...

AIXO ESTA FET, LI HE DIT A LA MEUA FILLA QUE MEU GRABE TOT EN UN CD PER A DURLO AL DIVENDRES YA QUE NO EN DEIXA ADJUNTARO EN UN CORREO.

Eva ha dit...

I colli Mayte ja ho tenies be ja!!!! Jo estaba ja precupà!!! jo deia: on estarà esta xiqueta??? estara dormint desde el dia de sant josep!!! ja,ja, es brometa, pues si enguany anem a intentar colaborar mes en el tema articles.
ens veguem divendres.

rocio ha dit...

Ja esta asi el terremoto del blog, espere que descansares a les vacances, i carregares piles.

La mayte ma dit que al divendres anirà al cau amb el cotxe per replegar tots els cd's i articles que li teniu que donar, jajaja jo tambè el dure per tirar-li una maneta.

Anònim ha dit...

Mayte ens tenies oblidats, el tiraven de menos, pero lo important es que estas asi i amb les piles carregades per a escriure els teus brillans articles! jejeje
Ara avore si algu es tira al rollo (per exemple jo) i escriu algun article per a que a vosaltres descanseu algun dia, eh! un beset i parlem en la falla.

Mayte ha dit...

Ai Lauri Lauri, mira que m´has llegit el pensament, no estaria mal que tu mateixa i gual que la Infantil ens dedicareu un articulet cadascuna ,diguent el que ha segut per a vosaltres les falles del 2008,va tirat al rotllo que no costa res i damunt quasi totes les falles ja ho han publicat i no voldras que la XUQUER no participe en aço,veritat????
Pasmos fotos de tot el que tingues ,jo tinc un CD en casa per tornarte.

Va LAURA tirat al rotllo i fes un articulet

Mayte ha dit...

JA tenim mes fotos a la galeria, falten les teues,jejeejejejje

Anònim ha dit...

Xeeeeee, buenas a tots. Com estem?
Simplement volía saludarvos a totes i tots. Estem ahi, eh? no falleu. Som els millors. Be quand tinga algo de trellat que dir ja heu escriuré. De moment expresarvos el meu sentiment, que es pegarvos una abrasada a totes, esta vegada excluix als tios. Anem a animarmos esta temporadeta en el blog

Anònim ha dit...

el anonim soc marti, perdoneu que encara no controle esta merda de aparells

rocio ha dit...

Marti abraçada per a tu tambè¡¡¡
Quant vullgues ja saps... tu eres un articulista habitual al llibret de la falla, falta que debutes al blog¡¡
Per cert hi ha que publicar el fi de l'arribada del Uetxo, que els de l'imprenta feren un error d'impresió al llibret i molt no saben com acaba.

Laura esperant la teua experiencia estem, quant pugues, al ataque¡

Anònim ha dit...

hola a tots i a totes ja estem altra volta per asi, la veritat es que ja heu tiraba de menos les tertulietes, referent als articles el meu compare Marti podria relatarmos la historia de les sabates del Uetxo que per un fallo d´imprenta es quedarem sense saber el final.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.