dimarts, 29 d’abril del 2008

A LA DESPERTÀ.....









Aquest any les despertades han tengut gran afluencia de gent , podria ser per que la gent no ha apretat tant durant la nit i per aixo hem segut mes , jejejejeje.



La primera desperta de la setmana fallera , nostre president infantil Oscar ens va fer el primer desdejuni a la seua casa , i la veritat a nosaltres aixo d´eixir fora de la barriada ens motiva , aixi no estem sempre per el barrio indio i a l´altra part de la carretera , pero aço te un incovenient , que quant arribes a la teua barria ja estan tots desperts , ja no es hora de fer desperta pero en fi , tot es FALLA.




Despres tots junts cap al cau i a l´esmorçar de rigor que els nostres cuiners es fan tots els dies i es per a caure de cul.


La veritat que en la Xuquer en el tema del menjar no et queixaras per que de tot voras i de tot podras provar , ( pero espabilat , que si no et deixen baix taula..)


Donar les gracies a nostres falleres majors i families per el menjar que ens han preparat amb xocolate , cafe , llet , ensaimades , cassalla ( que no pot fallar) per als mes valents i com no , la coca de xocolate de la tia Belin.



Tambe donar les gracies a nostres cueters , que sense ells , que son els primers a donar guerra al veinat i fer que ens alçem dels llits , no fariem gens de soroll ,per que les traques d´aquest any.... mare meua , estaven trucaes , no??



En fi tot es d´agrair , tant els primers que han estat per 1ª vegada a les despertades , com es que ja han vengut amb el monyo de fallera fet , el mes menut que no s´ha perdut ninguna desperta com Paula , aquells que encara no s´han xitat fins els que anem a totes les despertades siga com siga , per que es un passacarrer mes i com no , tambe es FALLA.



Bueno , no cal que diga que aço , el tema de les DESPERTADES , a mi es el que mes m´agrada , ejejejejje, bueno ahi tinc a la Baldo i Raul , que tambe no hen perd una , i aquest any hi ha que dir que nostra amiga Rocio tampoc ens ha fallat a cap i com no , fallereta nova a les despertades , d´ixes que ho porten a la sang , Paula , que gran eres.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

PER A MI TAMBE ES UN DELS ACTES QUE M´AGRADA MOLT, I QUE ENGUANY NO HASTA EL FINAL PERO SI QUE HE POGUT PARTISIPAR, PUES ALGUNES TENIM OBLIGASIONS QUE NO MOS DEIXEN ACABAR DE GAUDIR DE TOT LO QUE ENVOLTA LA DESPERTA. GRASIES PER DONARMOS EN ESTE ARTICUL LA OPORTUNITAT DE TORNAR A RECORDAR MOMENS TAN AGRADABLES. I LO QUE A MI MOLT EN SORPREN ES VORE ALGUNS CRIOS QUE PER LA NIT ESTAN EN EL CAU I DE BON DE MATI YA ELS TENIM ACOMPANYANT ALS NOSTRES COHETERS.. I DEMES FALLERS...

rocio ha dit...

Mayte ja es nota que estas milloreta,en plena feina bloguera, ahir un article i hui altre, m'alegre que tot vaja be,i que continue millor.

Aquest any e complit a les despertades, però també ho tenia tot a favor, vacances i edat...
Als 18-20 prefereixes eixir tota la nit, i a hora de despertà el que tens ganes es d’agafar el llit, pegar una becadeta per eixir al pasacarrer... ara ja acurtes la nit i aprofites el dia, ja tenim 10 anys mes¡¡¡
Els últims anys tenia que treballar, ja que al càmping era festa, i quanta mes festa mes feina, jo tenia que triar entre mati o vesprada, i quasi sempre triava vesprada.

Espere l'any proxim fer el mateix, perque vos dic que les despertades estan de luxe.

Les fotos son del dia 18, i feia un aire i un fret a les 8 del mati¡¡

morales ha dit...

Jo també e cumplit en les despertades menys el dia que vaig treballar, cal dir que a mi el que mes em motivà va ser l'espectacular "charanga" que tenim, a la que aprofite per a recordar que deuriem de tindre ja lligada abanç de que ens la furten.

Anònim ha dit...

Maite, la veritat es que enguany s´han apuntat prou gent a les despertaes, perquè els últims anys erem 4 gats..
El que diu Rocio, que antes la gent preferia eixir tota la nit i ara ja volen agarrar el dia de cara...
Encara que mosotros no hem fallat a cap, encara que agarrem la nit de cara no?...

Anònim ha dit...

Maite, la veritat es que enguany s´han apuntat prou gent a les despertaes, perquè els últims anys erem 4 gats..
El que diu Rocio, que antes la gent preferia eixir tota la nit i ara ja volen agarrar el dia de cara...
Encara que mosotros no hem fallat a cap, encara que agarrem la nit de cara no?...
A part de que enguany tenia a la meua neboda que nomes sentia la música ja estava apunt a la porta del carrer... que canya!

Blaiet ha dit...

olaaa!!! ke recorts mes bons,yo tampok me ne perdut cap..ei rocio yo tink 18 i preferia ixir per la nit pero ai al pie del caño en les despertaes,aixo seria ke tu estaries desbrafaeta jejeje"es broma".yo a les despertaes anava de cos present perke el subconcien sincerament no se per on pararia.yo encara li dik hores al llit per culpa de les despetaes.. adewww!!

Anònim ha dit...

Que guay les despertaes!!! es un dels actes que mes m'agrada i de fet tots els anys no fallem ehh Mayte, Baldo...i enguany menos.
Han estat molt guay perque la veritat es que la gent ha eixit mes que els atres anys no se perque...o sera per els donuts i la coca de la tia belin?

Eva ha dit...

m´alegre Mayte de que ja estigues en actiu!!!!
La veritat es que a mí les despertaes no es lo de lo que mes m´agrada, pero si que es de veres que al fer-te major vas acurtant la nit i allargant el dia.
Intentarem fer un esforç i a l´any que be anar a totes o si no a casi totes....

rojuel ha dit...

Si, Maytechu, les despertades no són el que més m´agrada, però fins i tot jo he eixit 2 dies (serà perque sabia que hi havia coca de Belín?). És cert que conforme vas fen-te major vas acurtant la nit i allargant el dia; l'any que ve intentaré fer un esforç i anar a totes.

Anònim ha dit...

xe, estu donatme ganes de eixir a les despertaes. Enguay el meu compare el mutxatxo, Cristobal per als que no eu sapiau, no ha fallat a ninguna i em comtaba meravelles de les despertaes, pero com es un poc macarrufeta no m´eu creuia, pero vec que es veritat. Home jo al nivel del mutxatxo, que no s´en perd ninguna, no puc estar pero l´any que be anire a vorevos, ja quedarem quin día val?

Anònim ha dit...

A mi les despertades també m'agraden molt. Romeu i jo no ens perdem les despertades ni els balls de nit, aixina es que per a mi el tema de l'edat a nosaltres no ens influeix, es tindre ganes, voluntat i patir una mica de son...

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.