dissabte, 12 d’abril del 2008

JUNTA PER AL 2009

PRESIDENTA: Mª Dolores Martinez Carbonell

VICEPRESIDENT 1º: Jose Enrique Fernandez Sanchez

VICEPRESIDENT 2º: Rafa Carbonell Matoses

VICEPRESIDENT 3º: Eva Mª Romeu Perales

VICEPRESIDENTA 4ª:Dulia Serra Rosello

SECRETARI : Emilio Roda Lucas

VICESECRETARIA : Mª Carmen Merchante Herrero

TRESORERA : Pilar de la TOrre Romero

VICETRESORERA : Laura Esteve Lorente

COMPTADORA : Mª jose Martorell Vidal

VICECOMPTADOR : fRANCISCO jAVIER iBORRA GUillem

DELEGAT DE FESTEJOS: David Escriva Carbonell

DELEGADA DE LOTERIES : Bienvenida LLoret Garcia

DELEGADA DE FARDES : Jacqueline Mas Frutos

DELEGADA DE QUOTES : Lola Lucas Blesa

DELEGADA D´INFANTILS : Aida Ballester LLedo

DELEGAT J.L.F.: Faustino Vazquez Garcia
Juan Roda Lucas

DELEGAT ACTIVITATS DIVERSES : Fco. Jose Cuenca Calatayud
Roberto Romeu Campillo
Raimundo Carrio Ortells
JUlian Matoses Grimal

PROMOCIO LINGÜISTICA :Manel Lopez Lopez
Josep LLuis Romeu Perales

DELEGADES DE PLAY-BACKS: Elsa Esteve Lorente
Jasmina Beltran XIirivella

DELEGADES DE PLAY-BACKS INFANTILS: Virginia Parrell de Torres
Aida Ballester LLedo

DELEGADA DE MAQUILLATGE : Espe Gomez Roldan

DELEGADA DE TEATRE : Dulia Serra Rossello

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hoooola..

Vaja,enguany veig que hi han algunes coses noves en la junta...m´alegre molt,espere q el canvi siga molt positiu i que siga un example per a que les demes falles puguen trencar amb la barrera masclista que hi han en algunes d´elles,excepte a la Materal,que crec q hi ha hagut ja aquest cas.
Moltes felicitats Dolores i a totes les noves incorporacions als nous carrecs.

Per cert,he vist un carrec que no se si es nou o es q jo no me he fixat mai amb ell,es el de ENCARREGAT D´ACTIVITATS DIVERSES,on Cuenca es el cap amb el Rai...algú m´ho explica,plis???

Un saludet.

Anònim ha dit...

Jo mateixa t'ho explique perquè veig que ningú t'ha fet molt (o gens) de cas. És un càrrec que ve amb el llistat de càrrecs que envia la junta central fallera de València i cada falla decidix quins són els seus representants i la faena que vol assignar-los. De moment encara no tenim molt clar on faran més falta estes persones però segur que hi ha alguna cosa de la que encarregar-se: penjada de banderes, festa de sant joan, compra i tirada de coets... (no vol dir que ho han de fer ells sinó que s'han de encarregar que tot això vaja bé)

Anònim ha dit...

Gracies Dulia per la teva aclaració..ja ho tinc mes clar...

Anònim ha dit...

En primer lloc donar la enhorabona a la nostra presidenta Dolores. M´agrada molt el seu nomenament per dos raons. 1 per que es dona, i aixi es trenca la figura masculina en la presidencia i la 2 perque la considere una persona de molt de trellat i que está molt capacità per a presidir la falla. Damunt parla sense exaltarse ni vehemencia i deixa parlar i opinar a tots. Te educació, en una paraula. Be lo dit, jo particularment m´alegre i espere que eixca de puta mare. Per finalitzar dire Uetxo i mutxatxo fogones, no mamareu. Miquel despertat

Anònim ha dit...

Hola. No vull fer cap comentari sobre la junta però com no sé com entrar-li a Martí directament aprofite este espai. Supose que hauràs acabat el torn perquè si de bon matí t'alces ja amb eixa obsessió homesexual li haurem de dir a Sónia que vaja preocupant-se. ¿És broma, eh? Que passes un bon dia.

rocio ha dit...

jo m'unix al comentari de MArtí, crec que esta en lo cert, i com ja vaig dir, hi ha un grup d'arrere de Dolores que de segur que la recolza, i amb la resta de fallers, clar¡¡. El divendres va ser una reunió forteta, i es va traure propostes, vialbles o no, el temps ho dirà.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.