diumenge, 6 d’abril del 2008

DIUMENGE FESTER


Aquest any cambiarem les dates dels passacarrers i la veritat que jo crec que va ser per a millor, estic referint-me al dia de " LA REPARTIDA DEL LLIBRET " , que aquest any la ferem el dia 9 de març , un diumenge despres de la Cabalgata del Ninot i adeu gracies , jejejejeej.


Començarem amb la 1ª Desperta , amb molta afluencia, clar, com no, si el nom ja ho diu , ,jejejeje , seguidament passem al superesmorçar, passsacarrer amb la repartida dels llibrets ,amb prou afluencia de gent o almneys mes que l´any passat i com no ens ferem unes fotos de rigor i aixo si nostra fallereta mes menuda i ben bolguda Paula ens va acompanyar des de bon mati fins la vesprada , d´alli al dinarot amb tot tipus de menjars, bueno bueno no es penseu que es un catering ni un bufett lliure , pero la veritat no ens podem queixar, eh.... i per ultim i per a tota la vespra la CABALGATA DELS XIQUETS per la barria , he penjat un parell de videos d´aquell aconteciment com podeu vore.


La veritat es que va estar xula , amb gran afluencia de xiquets , amb diverses disfresses molts divertides , hi havien fins i tots xiquets difressats de tortugues ninjes , cocodrils , hades , supermans , campanilles , ninjes , soldats desde els medievals fins i tot als mes veterans i jo que se que mes , aixo si als videos fins alguns que altres majorets es volgueren disfressar per acompanyar als mes menuts , com la meua amiga Rocio , que es va posar la disfressa de Pantera Rosa i la seua prima amb una de Teletubi.


La vespra comença molt be , pero de repent es va girar un aire molt fort acompanyat de fred , fins i tot l´aire el portaba i el passacarrer anava quedant-se sense xiquets , que llastima , tot un anyet esperant el seu dia i mira , contra la naturalessa no es pot anar.


L´any que be mes.

5 comentaris:

Mayte ha dit...

ja teniu mes fotos dels passacarrers penjades a la web,ejejejeej
Ara qui vuiga que posem les seues fotos ,crec que ja ho he dit varies vegades veritat?????

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

MAYTE, ESTA DE LUXE ESTE ARTICLE, I LA VERITAT, EN DONABEN LLASTIMA ELS POBRES XIQUETS EN EL AIRE TAN GELAT QUE FEIA... PERO SE QUE EN EL FONDO ENGUANY SEU AN PASAT MOLT BE, PUES EN REALITAT AN TINGUT DOS CALVALGATES, I LO QUE ASPERE QUE PER AL ANY QUE VE TINDRE IGUAL O INCLUS MIJOR QUE ENGUANY..

rocio ha dit...

Tens tota la raò Maduixana, dos cavalcades infantils.
Jo em vaig disfressar amb ells i meu vaig passar de luxe, tots els balls que tu fas ells ho repetixen, una canya de xuquerets

rojuel ha dit...

Va ser una pena l'oratge, però be, que hem de fer.. Si si, 2 cavalcades, jo crec que ho van passar molt be

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.