divendres, 25 d’abril del 2008

RAFEL CHAN

Hola a tots!! Ja estic aci de nou i torne amb ganes de blog i de falla. Recordar-vos que avui hi ha reunió i que hem d'acudir, hi ha molta feina que fer i molts temes que tractar, i es precisa l'ajuda de tots i cadascun dels fallers. I a més a més segur que passem un ratet agradable.




Però el motiu d'aquest article no és dir-vos açò, que ja ho sabeu, sino felicitar un membre de la nostra comissió que no avui, però si demà, compleix anyets, uns quants ademés, ajajaja.

Tenim el plaer de felicitar a un dels membres de la nostra colla, Rafel, que el 26 d'abril, és a dir demà, complirà 32 anys. En nom de la penya i de tota la comissió li desitjem un feliç aniversari i esperem que aquesta nit caiga alguna que altra cassallete per a celebrar-ho.




MOLTES FELICITATS!!
Rojuel

16 comentaris:

Esther ha dit...

RAFA MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!

Anònim ha dit...

moltes felicitats rafa. espere que heu pases molt bè. Eres un gran tio i un gran faller .Espere que heu pases tant bè , com jo .
Un beset MUA MUA

ELI.

Anònim ha dit...

Moltisimes felisitats RAFA.Ja eres casi tan major com jo jajajaja.Lo dit felicitats i espere k te fagen molts regalets.

Anònim ha dit...

MAYTE m´alegre moltisim de ke ja estigues millor i amb molta força.No ha pogut entrar molt en la web pero segur k se ta tirat molt de menys.BESETSSSSSSS

rocio ha dit...

Mooltes Felicitats Rafa¡¡
Ara cuidadin en les celebracions dels aniversaris, que els anys no pasen de vades, ens fem majors i tot això...jajaja
Es broma que passes bon dia¡¡¡

Angeles ll. ha dit...

moltes felicitats rafelet¡¡

Eva ha dit...

Moltes Felicitats Rafa!!!! Tranquil que et conserves molt be!!!! Que disfrutes molt aquest dia, i espere que et fagen molts regalets!!!Molts besos

Anònim ha dit...

Rafa moltes felicitats i que pases un bon dia, eres una persona pero que molt bona , no canvies mai.

Anònim ha dit...

Soc Cuenca.

Moltes felicitats al ponsonya tan gran que tu eres. Que teu pases molt be, es teus 32 anys perque al any que que be en tindras 33 anys i aixo va en aument.

Que ixa llum especial que t'envolta que no cambie mai de color. El color ja teu dire.

Shinoshuque rafel culet culet...aço va de broma.

1 abraç molt fort amic.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tots per les vostres felicitacions. Espere que a l'any que ve estigam tots junts per a que em torneu a felicitar.

Moltes gàcies

Anònim ha dit...

Felicitats Rafa pel teu aniversari i dir-te que els portes molt ben portats i estic d'acord amb Eli quan diu que eres una gran persona i un gran faller. Que els 32 et vagen molt bé.
Només una coseta. Si quan et torne a vore només faig que mirar-te, no penses res estrany, estaré intentant esbrinar de quin color és eixe color que t'envolta (ja, ja, ja)

Anònim ha dit...

MOLTES FELISITATS RAFAL, YO TAMBE ASPERE QUE NO CAMBIES, I MARE MEUA QUI TINGUERA 32 ANYS I SABER LO QUE SABEM. BUENO ES BROMA TOT ASO.
ASPERE QUE TINGES MOLT BON DIA ENCARA QUE TE FELISITE UNA MIQUETA EN RETRAS. BESSETS.. (casi ya estas en el pre-inserso,jajajaja)

Blaiet ha dit...

MOLTES FELICITATS RAFA!!un compañer de divendres i algun disapte ke atre en kipers..
enorabona pareix ke tinges 18 añots encara.un poket en retras pero eske no e pogut entrar antes.adeeww!!

Mayte ha dit...

Aiiii,Rafa , FELICITATS i anim que l´any que be problablement tingues encara mes ponsonya que aquest, no diuen que quant mes major pitjor, puesssss, com tu eres el cabesilla,jajajajaja,es broma.
Bueno a mi Cuenca tambe m´ha deixat intriga amb el color,eh

Anònim ha dit...

Felicitats en la "güeb" en retras, pero no hem pogut entrar abans de hui. Nosaltres ja et felicitarem een el cau el divendres,fins i tot mos besarem, jajajajaja, pero ara toca la felicitació escrita i aixó anem. Gorgo diu 32 anys mes ben plantats i moltes felicitats. Martí diu que no et vec gens ponsonyos i si una persona encantaora i que es preocupa per el mon que el envolta. Ah, ja ens diras el coloret. Moltes felicitats Rafelllll.

Anònim ha dit...

rafaaa moltisims felicitats...!!! un poket a trasaet xo no e pogut visitar la pagina a vans ia k el internet estaba mix jungo!!!
FELICITATS X EL TEU ANIVERSARI RAFAAA!!!!

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.