dissabte, 26 d’abril del 2008

DEMÀ 27 D'ABRIL...

...es el 20 aniversari de Fanny
MOLTES FELICITATS
*ELS DEL CAMPET

18 comentaris:

rocio ha dit...

Que conste que les promotores de la felicitació son Encarni i Sonia, i si els arribe a fer cas.... sou males¡¡¡ jajajajaja
Ara a vore els regalitos que li feu a la xiqueta¡¡¡

Angeles ll. ha dit...

moltes felicitats fanny¡¡ q et fajen molts regalets, q eu pases molt be i q en complisques molts més¡¡¡

Anònim ha dit...

Molt bona la foto eh FANNY????? JaJAJAJAJAJAJA.Moltes Felicitats blancaneus.Espere k te fajen molts regalets com un viatge a IBIZA.Jajajaja.Segur k pasaras un bon dia perke tens una familia de categoria i segur k se porten be en tu.BESETS.

Eva ha dit...

Moltes Felicitats Fanny!!!!

Anònim ha dit...

Hola Fanny moltes felicisitats i que pases un dia molt feliç junt al teus amics i familia,i que no canvies mai de ser com eres, ah i dili a ta mare que el regale un viatge a Benidorm que de aixo ella i Marisa saben les ofertes que hi han.

Anònim ha dit...

FANNY MOLTISIMES FELICISITATS DE LA PART DE LA MEUA FILLA I MEUA. ESTAS IDEAL EN LA FOTO. PERO ROCIO MOS HA DEIXAT LA MEL EN LA BOCA PER SABER EIXES DOS COMPONENTS DEL PRE-INSERSO VOLIEN FERTE.
BUENO QUE PASEM MOLT BON DIA I QUE EL FASEN MOLTS REGALS. ENCARA QUE PER A MI ESTAR RODEJA UN DIA COM ESTE DE PERSONES QUE TU VOLS ES EL MES GRAN I BONIC DE TOTS ELS REGALS. ESTAR TOTS JUNTS.
BESSETS GUAPISSIMA

Blaiet ha dit...

MOLTES FELICITATS FANI!!estas fente una ueleta 20 takos ya ke ara diuen ke ya no paren jejeje..es broma ara estas en pleno apojeo.bueno ke teu pases molt be en el dia del deu anirversari. adeww!!

Anònim ha dit...

Felicitats ja ho celebrarem el proper divendres al cau

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Fany, 20 anys, ja vas entrant en edat, si vols ja ten pots anar en ta mare a Benidorm. Espere q et regalen moltes cosetes i q pases un dia molt especial junt la teva familia.

Anònim ha dit...

moltes gracietes.yeeeeeeeeeee cristobal y susaneta antes de anar jo a benidor teniun k pasar vosatros de per ai k a mi encara em keda anar a ibiza.

Anònim ha dit...

Felicitats FANNY

rojuel ha dit...

MOLTES FELICITATS, FANNY!! I que en complixques molts més!

Anònim ha dit...

fanny estas graÇiosa,tens una tia iuna tia apega de lo "mas estupendas",ji,ji,ji.Ah! preguntali a Cristobitas a quin hora eix l'autobus per a benidorm.MOLTES FELIçITATS.

Anònim ha dit...

De Àngela, Helena, Gorgo i Martí et desitgem moltes felicitats amb l´esperansa de voret cumplir mols anys mes junt a nosaltres. Cristobal diu que no cambies, nosaltres pensem igual, no volem que cambies i que seguixques en la mateixa simpatía i alegria que tens.

Anònim ha dit...

GORGO I MARTI hem podrieu dir a on li trobeu la simpatia a esta xiketa?jajajajaja.Pero si li fa aigua a franco.

Anònim ha dit...

Fany,Fany,Fany....que ganes tens d'anar a Ibiza, ay perdona! a Benidorm que diga, el que pasa que et entra vergonya de dir-ho, pero tranquila no pasa res.

Anònim ha dit...

fany moltes felicitats!!!
ken cumplixkes mols mes...
FELICITATS!!!

Anònim ha dit...

TE BONES PERES

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.