dilluns, 29 d’octubre del 2012

SUECA JA TE FALLERA MAJOR!!

La JLF presenta a Esther Adroguer com a Fallera Major 2013 al poble de Sueca

Vicent Iborra, Esther Adroguer i Salvador Campillo. Foto: AJUNTAMENT DE SUECA
El Centre Municipal Bernat i Baldoví va acollir, dissabte passat, l'acte de   
presentació de la Fallera Major de Sueca 2013, Esther Adroguer i  Salvador, i la seua cort d'honor, formada per Sandra Adroguer i Salvador,
Gema Navarro i Poveda, Andrea Cebolla i Castañer, i Carla Mateu Viel.

D'una en una van anar desfilant fins a l'escenari on les esperava el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra. Finalment, va aparéixer en la sala la Fallera Major, qui va desfilar acompanyada per l'alcalde de Sueca, Salvador Campillo.

També van estar presents en l'acte el regidor de Festes, Dimas Vázquez; una gran representació de la corporació municipal, del col·lectiu faller i del municipi en general; i les Falleres Majors i Juntes Locals de Dénia i Picanya. La resta de Juntes Locals no van poder acompanyar Esther a causa de la coincidència en la celebració d'actes semblants eixe mateix dia.

Les presentadores de l'acte van ser la Fallera Major de Sueca de 2012, Rebeca Rubio, i les seues companyes de la cort d'honor, Rut Roselló, Isabel Casanova, Raquel Sansebastián, Sara Roselló i Estela Moya. Per la seua banda, Sandra Adroguer, germana de la Fallera Major 2013 i membre de la seua cort d'honor, va ser l'encarregada d'emocionar a la protagonista de la nit amb el seu discurs de mantenidora. La vetlada va estar amenitzada pel grup de ball Active-Show, de la companyia Gòrmic.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.