dilluns, 1 d’octubre del 2012

SOBRE LA REUNIÓ DEL DIVENDRES PASSAT

¡Hola! Comencem una altra setmana i vull fer-vos (hui que m'ha deixat l'ordinador perquè últimament està portant-se molt mal) un resum de la reunió del divendres. Fou la reunió dels valents perquè una hora abans semblava que tots els sants estaven canviant els mobles (això em deia ma mare de xicoteta quan hi havia tronada) i que anava a descarregar aigua a mansalva. Però a la fi no va ser així, amainà la cosa prou i després gairebé ja no plogué i poguérem fer la reunió amb tranquil.litat.
Bàsicament estiguérem parlant del futbet femení que era l'endemà (guanyà el Mareny, des d'ací l'enhorabona), de com es quedà el mig any faller (opinions per a tots els gustos, com sempre), de l'estat en què està l'entrada del casal (impossible resumir en una frase totes les opinions), i, com no, de l'acte de la proclamació que tindria lloc l'endemà.
Res més que recorde. El més important que heu de saber és que ESTE DIVENDRES SERÀ REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA i allí ja ens posarem més al dia de més temes.
No voldria acabar este escrit sense donar l'enhorabona a totes i cadascuna de les persones que, d'una manera o d'una altra, participaren el dissabte en la proclamació. El casal estava espectacular, les taules guarnides com si fóra cap d'any, amb molt de gust i el menjar, bo i en quantitat. La tortà, preciosa i l'ambient, com sempre, familiar i de bon rotllo. Enhorabona a Mireia, Xavi, Fani i a les seues respectives famílies per la festa i el convit que ens feren i us desitge que passeu un any intens i replé de bones vivències.
Sense res més que afegir (ho sent però no tinc cap foto perquè no acostume a dur la càmera els dies de ball) m'acomiade. Fins al divendres i que passeu una bona setmana.
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.