dimecres, 10 d’octubre del 2012

REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA

¡Hola, hola! La reunió extraordinària va donar molt de si i contra tot pronòstic no es va allargar molt i aclarírem tots els temes que hi havia que aclarir. Comencem:
1. Els fallers d'honor seran en la Cancela, el dia 9 de febrer. Més endavant afegirem més detalls.
2. Ens enteràrem de coses relatives al casal que us comentarem de tu a tu.
3. La insíginia d'or serà enguany per al faller RAFA BALBASTRE, alias "el barber". Va ser una votació molt renyida però en la segon tanda s'alçà amb el triomf Rafa. Des d'ací la nostra enhorabona. Segur que enguany la rebrà amb molta il.lusió perquè compartirà escenari amb el seu fill com a president infantil.
4. Martí ens convida a la inauguració de l'escola de kung fu que tindrà lloc l'endemà. Jo no arribí a tot però m'han dit que l'exhibició va ser molt xula i es quedà "de molta categoria", com diu un dels nostres fallers. Des d'ací li desitgem que li vaja tot molt bé.
5. Es recorda que esta setmana, com divendres és festiu, NO HI HAURÀ REUNIÓ FALLERA.
Crec que açò és el més important. Haguera preferit posar també una foto de Rafa per a il.lustrar aquest escrit però ho he mirat i no en tinc cap i no sé traure-les del blog. Si algú vol afegir-la, endavant i si no, no passa res, tots sabem qui és el fuster (¿no era el barber?). Que passeu una bona setmana i ja parlem (o no, depén de qui...)
myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.