dissabte, 10 de novembre del 2012

ESTEM FERITS, NO MORTS

¡Hola hola! Podria contar-vos moltes coses en este escrit. Podria dir-vos on ha estat la bandera xuquerera últimament, podria fer-vos uns resums de les últimes reunions, podria fer una reflexió sobre l'estat actual del blog davant l'inevitable expansió del facebook, podria només expressar alguna opinió personal sobre algun tema faller... Anem allà:
- si alguna persona vol posar publicitat en el llibret, ara està a temps de dir-ho. I si voleu participar escribint alguna coseta també podeu ja anar fent-ho i només ho tingueu m'ho passeu a mi, a Romeu o a Manolo López.
- si algú té material en grans quantitats i pensa desfer-se d'ell (siga el material que siga) comuniqueu-nos-ho per si Romeu li pot traure algun profit per a la falla.
- és evident que el blog està en detriment però això no vol dir que ja s'haja extingit del tot. Podríem fer una festeta, algun acte de comiat per a tancar com toca i agrair tots els bons moments que ens ha fet passar: hem tafanejat, ens hem felicitat els naixements, aniversaris i enllaços matrimonials, hem vist fotos i ens hem rist, hem discutit, ens hem insultat i ens hem perdonat i tot això ha sigut possible gràcies al blog i només per això crec que es mereix un tancament com toca. Penseu-ho i a vore si se us ocorrix alguna cosa xula.
Un beset i que passeu una bona setmana.

3 comentaris:

Martí ha dit...

Hola Duli. el bolg es veritat qu' esta en fase terminal. Les noves red socials, com una bacteria informática la malferit. Tens rao i deuriem ferli una eutanasia digna per tots els bons moments quens ha donat i per que ha sigut un bonic vincul i llaç quens ha unit mes si cal. Un besset per a tots els nostalgics del blog.

MADUIXANA ha dit...

Hay per favor, si es tanca vos tirare mol a faltar, pues per lo menos a mi m'agrada mol mirar els albums i recordar tot el que em fet, em patit, em festejat i sobre tot vore la familia xuquerera que de cuant en cuant entra, creix, respira.... i esteu ahi, pero bueno teniu rao en les reds socials i nia que tirar endavant aixina pues un adew que no siga per a sempre

Nelo ha dit...

Ja reviscolarà.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.