dijous, 6 d’octubre del 2011

S'ALÇA EL TELÓ I...



S'alça el teló i... comença la representació del sainet de la falla Xúquer. Açò passarà, si tot va bé, el dia 14 de març (imagine. No està fet el programa de festes però sempre és el 14 de març a no ser que tal dia siga dissabte i aleshores deixem el dia per al playback, perquè el playback és el primer, clar). Com anava dient, que estem ja buscant obreta per a començar els assajos. Si algun xuquerer té una espineta clavada perquè sempre ha volgut eixir al teatre però no s'ha atrevit mai, ¡ARA ÉS EL TEU MOMENT!. Segur que s'ho passeu molt bé i que ho feu millor del que us penseu.

Si voleu formar part del grup teatral de la falla Xúquer només ho heu de dir ací mateix o si voleu que siga una sorpresa ho comenteu a qualsevol dels components: David (el güetxo), Vicent (el casiano), Ana (maduixana), Rober, Abel i Dúlia. Tenim enguany una incorporació però encara és prompte per a comunicar-la.

Us deixe amb una foto del decorat de l'any passat. Només falten els actors.

Que passeu un bon dia.

4 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

ANIMO XUQUERISSIMMMMMM QUE EN ESTA FALLA NIA MOLT D'ARTISTA I NO NIA QUE REPRIMIRSE.... ANIMEU-SE

Anònim ha dit...

lo del play-back es primer, que va en un poc de ironia o que?

Nelo ha dit...

El decorat també compta com a actors. Segur que li han dedicat una micoteta del seu temps a fer-lo.
I dius que hi ha lloc per a més gent? Em fa mal la gola, però per falta de ganes no serà. Igual em comboie.

dúlia ha dit...

Saps que per a tu sempre hi haurà lloc al teatre. I si et fa mal la gola et prepare un paper de mut i en paus.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.