dijous, 27 d’octubre del 2011

PER FI ESTIC ENTRE VOSALTRES...........


Hola xuquerets!!!!!!!!!!!!!!!!
Per fi he vist la llum....... sóc SARAI MUÑOZ I ANTON i vaig nàixer el dia que tots vosaltres estaveu passant-s'ho d'allò més bé a la proclamació de la Prima (com diu ma mare). Jo pensava que naixquent ixe dia, podria anar, però crec que els meus càlculs em van fallar, tal volta havera sigut millor esperar-me fins al diumenge per a nàixer, però en fi........la vida no és fàcil.........

Bé com ja sabeu vaig nàixer el 22 d'octubre, després de fer patir a la mamà un poquet, però ella diu que ha valgut la pena, i si ella ho diu que és la que pitjor ho va passar, veritat serà.

Quan la vaig vore em va sorprendre, no me la imaginava tan guapa.......... de seguida conectàrem i això ja sé que serà per a sempre. La nostra relació serà molt especial. Només que la vaig vore, vaig saber de seguida que ella era ma mare, aquella que m'havia estat parlant mentre jo estava dins seua. Aquella veu tan dolaça era la de la mamà.




Al meu papi se li cau la baba mirant-me, però el que ell no sap és que a mi també en cau la baba quan el veig. M'agrada els moments que ens quedem asoles i no diem res, simplement ens mirem, però en aquests moments sobren les paraules.
Em tracta amb molta tendressa, i a mi m'agrada sentir-lo tan a prop........


Els iaios són totals, a la iaia Pepita ja la conegueu tots, la vull en locura....... i els meua altres aiaios parlen d'una manera molt graciosa, m'agrada sentir-los quan parlem de mi.......

Estic un poc nerviosa, perque segurament el diumenge tinc una cita. La mami m'ha dit que segurament coneixeré a Jordan i no sé que posar-me...... Segur que la mami ja té pensat algun conjuntet xulo.

En fi xuquerets, vos deixe que tinc fam.
Ens veiem molt prompte!!!!!!!!!

Ah!!! que se m'oblidava, estic molt contenta de ser ja una xuquereta!!!!!!!!!!


13 comentaris:

morales ha dit...

Enhorabona a Sarai i als papis! Moltes felicitats!!!

Nelo ha dit...

Benvinguda, sarai.

VANESSA ha dit...

Enhorabona al papis! Ara a disfrutar.... que al papi se li cau la baba....
BESETS A TOTS

gatet ha dit...

xuqueriiiiiiiiiisima

Marie ha dit...

Quina xiqueta meu guapa,a mi me sembla als cosins. Desde asi vos done la meua en hora bona a tota la familia en general.

Martí ha dit...

Sarai eres una xiqueta preciosa. Enhorabona als papis i la resta de familia.

Rojuel ha dit...

Benvinguda Sarai!! Guapíssima i xuqueríssima!! Moltissimes felicitats als papis i demés família!!

dúlia ha dit...

Enhorabona a tota la família de Sarai i esperem vore't molt prompte pel casal.

rocio ha dit...

Moltes gracies a tots/totes, en especial a tu Esther, es un detall molt tendre, m'encanta.
El papi i jo estem mes amples que llargs, mos la mirem i no mos la vegem, pasen les hores i estem abobats contemplant-la, es un solet.

MADUIXANA ha dit...

LA MEUA ENHORABONA A TOTA LA FAMILIA I COM NO LA VENVINGUADA A LA NOSTRA FAMILIA XUQUERERA, I SEGURA ESTIC QUE TEU PASARÁS D'ALLO MES BE. ESTEM TOTS MOLT CONTENS DE REBRE UN NOU MEMBRE COM TU I TAN REGUAPA.. UN BESETS SARAI I TENIM MOLTES GANES DE VORET

laura ha dit...

Enhorabona Alvaro y Rocio! es molt guapeta y segur que esteu molts contents! ay estic emocionada y tot. un beset per als tres y ya pasarem juanjo y jo a coneixerla en persona y pegarli cuatre apretonets.

pili ha dit...

enhorabona y moltes felicitats per eixa xuquereta tan guapeta,,,ara paula ya te una amigueta mes en la falla

RAFA BARBER ha dit...

MOLTES FELICITATS PARRELLA

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.