dimarts, 25 d’octubre del 2011

NOVA FALLERETA....







HOLA XUQUERETS, EL DISSABTE NOSTRA BENVOLGUDA FALLERA

ROCIO ANTON SIMÓ ,

NO VA PODER ASSISTIR A UN DELS PRIMERS ACTES DE LA FALLA PER ESTAR A UN LLOC IMPORTANT A UNA HORA QUASI IGUAL I FENT ALGUNA COSA QUE NINGÚ VA PODER FER PER ELLA

,JAJAJAJAJAJAJ






BUENO DEIXANT-NOS DE TONTERIETES PER SI ALGÚ NO HO SAP O NO SE LI HA QUEDAT CLAR....






ROCIO JA ES MAMÀ.....HA DONAT A LLUM A UNA PRECIOSA XIQUETA ANOMENADA...


SARAI MUÑOZ ANTON






VA DONAR A LLUM EL DISSABTE 22 A LES 18.30h DE LA VESPRADA






DE MOMNET NO TINC MÉS DATES NI INFORMACIÓ PER A PODER DONAR-VOS I SENSE FOTOS DE LA XIQUETA, ai mare...quin cap el meu, DISCULPEU-ME....





PERÒ LO DIT, EN BREU TINDREU TOTA CLASSE D'INFORMACIÓ I PRESENTACIÓ DE LA NOVA FALLERETA DE NOSTRA FALLA





XIQUETA:





SARAI MUÑOZ ANTON


ENHORABONA ALS PAPIS I A LA RESTA DE LA FAMILIA

7 comentaris:

gatet ha dit...

Enhorabona per el naiximent de la vostra xiqueta,Sarai.
Ja tenim un atra xuquereta.....

Nelo ha dit...

Enhorabona parella! O millor dit, trio. Que la vida que comenceu siga més fàcil i amable del que se'ns presenta. Ara que, amb els ulls de la vostra filla segur que ho voreu tot de color rosa (habitació i roba a part, clar). Bé, de veres que espere que la disfruteu al màxim perquè, pareix que no, però el temps passa. Val la pena. Felicitacions i molta salut, sort i treball. D'amor segur que aneu sobrats.

dúlia ha dit...

¡Ai! Que la nostra Rocío ja s'ha estrenat com a mamà. Enhorabona a les dos famílies per este nou membre. Encara no sap Sarai la fortuna que ha tingut d'haver caigut en una casa on és i serà volguda i protegida per tots els costats. Ja li vorem la careta. Disfruteu del moment i fins prompte.

Gorgo ha dit...

Enhorabona als papis i benvinguda a Sarai. Un beset als tres.

Esther ha dit...

ENHORABONA PAPIS!!!!!! LA VERITAT ÉS QUE SARAI ÉS UNA PRECIOSITAT. QUE GANES DE VORE A TOTS ELS PITUFOS DE FALLERETS I FALLERETES.

Martí ha dit...

Enhorabona als papis i a la resta de familia (inclosa la familia xuquerera) per la vinguda al mon de Sarai. Sarai que a poquet que li semble a sa mare serà preciosa i una fallera xuquerísima, de segur. Enhorabona i moltes felicitats.

rocio ha dit...

Que xulo tot el que digueu, moltes gracies a tots/es, sobretot a tu May per l'article i per la companyia i l'atenció del dia del part.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.