dimarts, 18 d’octubre del 2011

AL DISSABTE, FUTBET FEMENÍ

Sí, ho heu llegit bé. Al dissabte, dia de la proclamació, tindrà lloc el campionat de futbet femení. Segons Blai, té confirmada l'assistència suficient per a participar, esperem que ninguna se'n torne arrere i de veritat participem (almenys participar, i si és possible guanyar, clar). Encara no està clar si serà pel matí o per la vesprada (no sé si la junta és conscient que les falles ens reunim només un dia a la setmana i que quan esta informació arribe als nostres oïts serà el dia anterior a l'event i de vegades les coses no es poden fer de hui per a demà). Personalment m'agradaria anar per donar suport i acompanyar a les jugadores perquè la cosa canvia quan tens allí recolzament faller animant-te i celebrant les bones jugades (en cas que se'n facen, clar) a quan no va absolutament ningú de la falla a vore't, però com no sé l'horari doncs tampoc sé si podré combinar-m'ho amb la faena o no. Espere de qualsevol manera, que vaja tot bé i que la Xúquer tinga representació futbolera. Que passeu un bon dia.

5 comentaris:

BLAI ha dit...

holaa totes les futboles ke vuigen vindren,tindran ke estar en el estadio del mareny de barraketes a les 15:50.el primer partit sera a les 4 contra la sales,despues a les 4:50 contra ajuntament,i ultima les 5:40.si se pasara de grupoa la semana ke be mes.tota la gent ke vuiga colavorar a les 4 menos 10 alli estarem,cuant mes gen millor menos es cansareu.adeee. BLAI.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES GRASIES BLAI, I PER LO QUE SÈ TENIM UN BON ENTRENADOR I UN BON EQUIP... AIXINA QUE ARA NO MES FALTA LES ANIMADORES.... QUI PUGA ALLI ESTARAN LES NOSTRES REPRESENTANTS.

dúlia ha dit...

Jo, si no passa res, al primer partit arribe segur (només per animar ¿eh?), als altres ja vorem si puc quedar-me. Ànim, que tot fa falla.

Martí ha dit...

Creec que la junta local no hua fet be el diro tot a presa i correres, o be em sigut nosaltres els que no ens hem enterat. Jo tinc feina el dissabte per el mati i per la vesprada. Si puc eu cambiaré, perque m' agradaria ajudarvos un poc per a fer un bon paper. Si poguera cambiar algo vos eu dic, i si alguna volguera entrenar abans ja quedarem.

Mayte ha dit...

HO SENC XICONES PERO JO CURRE EL DIVENDRES PER LA NIT I EL DISSABTE ACABE PER EL MATI I OCM COMPRENDREU HI HA QIE DESCANSAR PER A ESTAR BONES PER LA NIT, ASO NO ES FA....TOT EL MATEIX DIA....ES IMPOSIBLE QUE UNA ES FA MAJOR,AJJAJAJAAJAJAJ
DE TOTES MANERES ,SORT I MOLT ANIM XUQUERETES

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.