dimecres, 31 d’agost del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... ESTHER


Felicitatas guapíssima!!!!!

5 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

ESTHER GUAPISSIMA, JA ESTAS FENT-HE UNA DONETA, GUAPISSIMA PER CERT, EL DESITGEM MOLTES FELICITATS I MOLS BESETS. QUE DISFRUTES DEL DIA I COM NO DE TOTS EL REGALETS...FELICIDADES

dúlia ha dit...

Moltes felicitats Esther. Enguany és un any una miqueta especial perquè al diumenge estareu de festa comunionera. Aixina és que aprofite per a desitjar-te que passes un bon dia d'aniversari i també un bon dia de comunió, acompanyada pels papis i el teu germà. I no cal dir que tindràs un muntó de regals. Disfruta i passa-t'ho bé.

GORGO ha dit...

FELICITATS per les dues celebracions i que paseu un bon dia el diumenge.

MARIE ha dit...

Moltisimes felicitats guapa, espere que els papis te regalen alguna coseta, perque la comunió es molt especial, pero els cumples tambe. Desde asi vos desitje que el dumenje fatja un bon dia, i que seu paseu molt molt be. Besets per els quatre.

Martí ha dit...

Moltes felicitats per el aniversari i per la comunió, que si no falla l' informació es avui dia 4. Espere que sigues molt felis en el teu aniversari i en la comunio, i de segur que els teus papis tambe seran molt felisos de voret felis a tu. Disfruteuo familia.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.