divendres, 19 d’agost del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... DAVID "EL UETXO"


MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!

5 comentaris:

DESIREE ha dit...

moltes felicitats tio espere que passes un bon dia

pili ha dit...

moltes felicitats, en molt de carinyo, que passes un bon dia en tots els teus, y avore si encarni es rasca la butxaca,,,,,,

MADUIXANA ha dit...

XE QUE NO EN DEIXA FICAR LA MEUA FELICITACIO.... BUENO SI ESTE SI QUE EN DEIXA AL FINAL, VULL DESITJAR AL MEU UETXO MOLTES FELICITATS ENCARA QUE SIGA EN RETRAS.... MOLS BESSETS GUAPO

dúlia ha dit...

Moltes felicitats David en este mes tan calurós. Espere que continues mantenint l'esperit jove que encara tens i, com sempre, que tingues molta salut per a fer-nos riure molts anys en les obretes de teatre que ens han deixat vore l'artista que portes dins. I d'ací poquet, a celebrar-ho en la falla ¿eh?.

Martí ha dit...

Hommmmeeeeeee Uetxo, moltes felicitats, perdona per el retras, i el desitge molta salut i energia per a seguir deleitanmos molts anys mes en el sainet i play back de la falla a tots. Que cumplixques molts anys mes en la falla junt a tots.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.