divendres, 5 d’agost de 2011

AGERMANATS FA UNA PARADA AL 2011

Als fallers i falleres de Sueca, Perelló i Mareny:

Fa 5 anys un grup d'amics i companys fallers va decidir crear un col·lectiu per tal d'organitzar un dia festiu on es juntaren totes les virtuts que envolten a la nostra festa més popular. Al principi, la incertesa ens envoltava, ja que mai s'havia fet res semblant a Sueca i no sabíem la resposta que tindria. Lluny de les nostres expectatives, allà pel mes d'octubre de l'any 2007 es va juntar un miler de persones passejant pels carrers de Sueca, envoltats per l'olor de la pólvora i ballant al ritme de xarangues. Tots baix un mateix nom i escut. Acabava de náixer AGERMANATS 2007, la festa de la germanor fallera.


L'experiència va ser molt positiva i amb molt d'esforç i ajuda econòmica de les empreses i institucions locals, es va repetir l'esdeveniment durant els anys següents. Al cap de 4 anys, agermanats s'havia consolidat com una festa referent en el mon faller, on tots podíem gaudir durant les festes de setembre. Totes les falles s'havien adherit en personal i esforços per tal que la festa es continuara fent durant molts anys. Un esforç que es plasmava en la búsqueda de publicitats durant tot l'any per tal de que els participants gaudiren el màxim possible i al millor preu. Tot això, recordem, amb la col·laboració i participació de les xicotetes i mitjanes empreses, així com l'Ajuntament de Sueca.


Arribats a l'any , ens trobem en una situació econòmica bastant difícil i és aquesta la que ens ha fet replantejar-nos una sèrie de qüestions. Moltes de les empreses que ens donaven suport han tancat o no poden col·laborar i és per això que lamentem anunciar que Agermanats no es celebrarà enguany. Ha sigut una decissió consensuada per tots els membres de l'organització, fallers com vosaltres.


Açò no suposa un final per a l'organització, però sí un punt i a banda. Necessitem un temps per què les empreses es recuperen i la junta es replantege la festa amb altres possibilitats.


Només ens queda agraïr la col·laboració i el suport que hem rebut durant aquestos anys, tant econòmica com anímicament, per part de molta gent fallera i no fallera.


Moltes gràcies per tot,Organització d'Agermanats

Sueca, estiu de 2011

1 comentari:

Anònim ha dit...

De vegades val la pena ser mes gallina que pollastre,molt be

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.