dimarts, 30 d’agost de 2011

¡¡JA ESTEM ACÍ!!

¡Hola xuquerers, lectors i demés fallers del poble de Sueca (i adjacents, que diuen els banderins).!
Només comunicar-vos que jo (sóc Dúlia) ja he tornat de les meues vacances. I molts (si no tots) es preguntareu: " ¿i això és tan important com per escriure un article?". I jo us contestaré: "no, clar que no". El que sí que és important és que AL DIVENDRES JA N'HI HA REUNIÓ de falla. Aixina és que si voleu tornar a disfrutar de l'ambient faller i enterar-se de les cosetes que han passat (passen o passaran) que ens afecten com a fallers, doncs ja ho sabeu: al divendres a la reunió.
I aprofite per a dir-vos que ja estan enviant fotos de la samarreta xuquerera i de les seues vacances i us he de dir que ha rodat prou. Deixarem passar un temps prudencial per tal que vagen venint tots a poquet a poquet i començarem a ensenyar-vos el seu periple.
Un beset per a tots i fins prompte.

2 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

HOLA DULIA QUE GANES TENIEM DE VORET DE NOU PER AÇI. JO M'ALEGRE MOLT, A MES NO SE SI EN QUEDARE A LA REUNIÓ (LA VERITAT) PUES ESTE DIVENDRES ES PROU PERIJOS PER EL ASUNT DE LA FAMOSA TORRAETA, PERO SI QUE EL PUC DIR QUE M'ASSOMARE PER ALLI. I ESTIC IMPACIENT DE VORE EIXOS ARTICLES DELS XUQUERERS VIATJERS

Martí ha dit...

Holaaaaaaaaaaa a totssssss! Ostia que ganes tenia de tornar a la normalitat. Jo m' alegre de llegir a Duli, Maduixana... i a tots. Ah Duli, jo tambe tinc fotos en la camisa xuquerera rodaora, pero ja saps que en temes d' informática ( i en altres, pero no venen al cas) son un tarròs, i avore com te les envie. Ah Duli podries fer un article informant a tots els xuquerets qu' enguany el cartell del mim l' ha fet el nostre Leonardo da Xuquer Romeuet, i personalment estic molt orgullós i content de contar en un faller, en un amic com es Romeu. Aprofite per felicitarlo desde aci.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.