dimarts, 16 d’agost del 2011

HUI ÉS EL DIA DE ......... CUENCA

MOLTÍSSIMES FELICITATS ARTISTA!!!!!!

4 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS JOSE, ERES UN ARTISTA DELS MIJORS, AMB MOLTISSIMA CREATIVITAT, SEMPRE DISPOST AJUDAR, COLABORAR, PARTICIPAR, EN FI ERES UNA GRAN PERSONA ENGUANY ENS HAS FET GAUDIR DE MOLTES FACETES QUE SABIEM QUE LES TENIES, PERO QUE ENCARA NO ENS HABIES DEIXAT VORE, JAJAJAJ BUENO CARINYET NO CAMBIES MAI I EIXA FORMA DE SER T'HAN PECULIAR, ALEGRE I ANIMÀ SIGA PA SEMPRE ... MOLS BESETS GUAPO

ROUS ha dit...

FELICITATS MAMIIIIIIIIIIIIIIIIII .....

dúlia ha dit...

Felicitats amb retràs però vàlides igualment (espere). Tinc molt de gust d'haver-te conegut i d'haver compartit el meu primer play-back amb una persona tan alegre, imaginativa, voluntariosa i servicial com tu. Et desitge molta salut i que ho disfrutes amb eixa família tan bonica que has format amb Esther.
I també dir que m'agrada molt el muntatge. Ha quedat molt natural.

Martí ha dit...

Moltes felicitats per el teu aniversari i que seguixques cumplint molts anys mes en la falla junt a tots nosaltres i de la manera tant activa a la que ens tens acostubrats.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.