dimarts, 10 de maig del 2011

BUSCANT INFORMACIO......

PER FAVOR, SI ALGÚ TÉ alguna cosa de la setmana cultural, amb fotos i escrit inclós , per favor que ens ho faça arribar, i sense dubte ho pujarem al blog. Así una servidora no ha pogut estar, (temes de feina), i no hem posat res de res.


Estem intentant posar un altre àlbum de fotos, l'àlbum 5 s'ha esgotat i esperant resposta , posarem les fotos que ens envieu.


GRACIES

4 comentaris:

dúlia ha dit...

Mayte, relaxa't una miqueta, que el treball conjunt requerix un temps: una fa fotos d'uns actes, una altra en fa d'uns altres actes, una (com jo) no en fa de ningun acte però escriu unes parauletes. I tot això costa de coordinar, però estem "en ello". No et preocupes, d'ací poquet tindràs l'article de la cultural.

MADUIXANA ha dit...

JAJAJAJ MAITE MOL BE PER RECORDAR-HO, PERO JUSTETAMENT ESTE DIVENDRES QUE VA SER REUNIO EXTRAORDINARIA, TINGUEREM TAMBE COORDINACIO EN DULIA.... JAJAJJAJA PRONTE T'ARRIBARA....PERO NO ESTA DE MES QUE ALGÚ MES ENS CONTE L'INAGURACIÓ DE LA SETMANA CULTURAL... MARTI AÇO TAMBE VA PA TU

Nelo ha dit...

Sí, perquè per tindre tenim fotos, vídeos i power point.

dúlia ha dit...

Mayte, una coseta: estem en el forn de Dúlia tres components de la Xúquer i ens n'hem adonat que a cap dels tres ens agrada el nou dibuix del fons de la pantalla. Aixina és que si el poguéreu canviar, us estaríem molt agraïts (ja, ja, ja).

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.