dimarts, 21 de desembre del 2010

SALUTACIÓ D'UNA NOVA XUQUERETA

Holaaa a toots xuquereets :) :)!!

Sóc STEL·LA CHAFER PEDROS i ja estic ací.
.



Vaig naixer el disabte 18 a les 11 de la nit i vaig pesar 3 kilos 280 grams, he vingut 3 semanetes antes.

Vuic dirvos que jo i la mami estem molt be i perfi he vist a la mami i al papi que son genials!! I tambe a tota la familia que tenia moltes ganes de poder vorels.


Els meus pares Estela i Quique estan molt contents amb mi perque soc molt bona xiqueta. I la tia esta molt ilusiona amb mi perque no para de mirarme.
.
.



Enguany sere falllereta, tinc moltes ganes de que vinguen falles pera ficarme el meu trage de fallerete i poder acompanyar a la meua tia que te moltes ganes de vorem vestideta i li fa molta ilusio que aquest any tan especial estiga jo amb ella.

El dia de la presentacio vos vaig sentir a tots i hem vaig ficar molt contenta.

Ara vaig a començar una nova vida junt als meus papis, que se que ells em cuidaran molt be. Començaran una nova etapa d'alegria i ilusio que els donare jo!!
Vos deixe xuquerets que em toca el bibee i estic cansaeta, un besito.

.




Article de Stel·la amb l'ajuda de la seua tia Marta

9 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

QUE RE-GUAPA ERES, M'ALEGRE MOLT DE LA TEUA ARRIBADA A ESTE MON, I MES QUE ENS ACOMPANYES ESTES FALLES.
LA MEUA ENHORABONA A QUIQUE I ESTELA, I COM NO A TOTA LA FAMILIA PUES SEMPRE ES UNA GRAN ALEGRIA CELEBRAR L´ARRIBADA DE UN NOU MEMBRE I MES EN ESTES FECHES.
MOLS BESSETS I FINS PRONTE DE PART MEUA I DELS MEUS FILLS AÏDA I J.P.

Vanessa ha dit...

Enhorabona, eixa xiqueta ja està crià... que canya es igual que la mami.
A disfrutar, que el temps pasa molt ràpid.
Besets

ROUS ha dit...

ENHORABONA A TOTA LA FAMILIA ...... ESTA PRESIOSA

dúlia ha dit...

Enhorabona als recents papis i a les dos famílies. Espere que disfruteu molt d'ella. És moníssima.

laura ha dit...

Estem tots molts contents ya tenim un nou membre en la familia Lorente!!! es molt guapeta y te molt de monyo (aixo li sembla molt a sa mare y sa tia) tambe es molt bona.Un bes als papis y sobretot a la mami que ha segut una valenta!!

Mayte ha dit...

ENHORABONA ALS PAPIS I RESTE DE FAMILIAAAAAAAAA, PERO BUENO JA VOS HO VAIG DIR AHI R,JEJEJEJEJE, EN PERSONA, ES UNA XIQUETA MOLT WAPA I DE SEGUR QUE SERA MOLT RISUEÑA COM SA MARE,JEJEJEJEJ
A DISFRUTAR DE LA XICA , QUE DE SEGUR QUE SERA UNA GRAN FALLERETA I COM NO UNA GRAN REDACTORA DEL BLOG,JEJEJEJEJE, ELSAAAAAAAAAA ENSENYALA,EHHHHH
UN BESOT BONICA

rocio ha dit...

M'encanta la 3º foto, esta preciosa en ixes galtetes rojetes, ixos morrets i com no amb el pel tan caracteristic de la seua mami... guapísima¡¡¡

Estem molt contens de tindre una princesa a la kuadrilla i el desitgem molta salut i alegria per a la resta de la vida. Ara a disfrutar amb tu i amb els teus papis, enhorabona.

Esther ha dit...

Enhorabona a tota la family!!!!!!!!! és súper bonica!!!!!!!!!

Martí ha dit...

Enhorabona a tota la familia i a la xiqueta que es molt uapeta. Ademes te sort que sompare li fara rissoto i altres menjarets. Enhora bona i que la vida et porte molta salut i moltes alegríes.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.