dilluns, 6 de desembre del 2010

I CONTINUEM D´ANIVERSARIS..........


EL PASSAT DIA 4 DE DESEMBRE COMPLIA ANYS UNA NOVA ADJUDICACIÓ XUQUERETA, ELLA ÉS VERO, I L´ANY PASSAT JA VA DEMOSTRAR QUE ESTAVA A L´ALTURA DE LA NOSTRA FALLA.

VERO, ENCARA QUE MAB UN POC DE RETRÀS, NO VOLÍEM DEIXAR PASSAR L´OCASIÓ DE FELICITAR-TE AL BLOG, PER AIXÒ EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS MOLTÍSSIMES FELICITATS

10 comentaris:

laura ha dit...

Moltes felicitats Vero!!!

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS VERO, GUAPA, SIMPATICA I MOL ACTIVA, T´HAS INCORPORAT NO FA MOL PERO SI NO EU DIUEN NI ES NOTA, PUES ES COM SI TOTA LA VIDA ESTAGERES JUNT A MOSOTROS, MOLS BESETS GUAPA

dúlia ha dit...

Felicitats per a una persona que pel poquet que he coincidit amb ella em fa l'efecte que és molt dolceta i agradable i a més, ja ha suat la samarreta per a defendre la falla en les competicions esportives. Que passes un bon dia.

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats, veronique!! Per molts anys!!

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats, veronique!! Per molts anys!!

Mayte ha dit...

ALEEEEEEEEEEEE, BON ANIVERSARI XICONA, I A REBENTAR DE SA.UT

Verónica ha dit...

Moltíssimes gràcies a tots.

Eva ha dit...

Moltes felicitats Vero!!!!

Rafel ha dit...

Felicitats

Martí ha dit...

Moltes felicitats Vero i perdona per el retrás. De veres eres una fallereta molt especial i que si que estas a la altura de la falla (cosa que no pot dir algun cunyaet que tens per ahí, jajajaja). En poc de temps t' has guanyat el carinyo de tots. Moltes felicitats i que celebres els aniversaris molts anys mes junt a tots nosaltres. Felicitats Xuquereta.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.