dimecres, 15 de desembre del 2010

LOTERIA DE NADAL


XUQUERETSSSSSSSSSSS, RECORDEU QUE EL DIA 17 DE DESMBRE ES EL ULTIM DIA PER A PAGAR LA ALOTERIA DE NADAL , SI NO NO TINDREU LA DEL NIÑO,EHHHHHHH
PER CERT AVORE SI AQUEST ANY TENIM ALGO DE SORTETA ,NOOOOOO
VAAAAAAAAAAA UN PESIGUET,JIJIIJ, QUE AIXO SEMPRE VA BE...
QUE TINGUAU SORT

5 comentaris:

dúlia ha dit...

Només afegir que al divendres NO HI HAURÀ REUNIÓ i que l'horari per a aclarir comptes serà de 6 a 8 de la vesprada.

Nelo ha dit...

Pareix que les tradicions pesen més del que voldria l'administració de loteries. Jo també aposte pel pelat, encara que enguany m'he proposat no comprar cap numeret. Ja vorem si la pressió social no em guanya. De tota manera, sort a qui en ven i a qui en compra, clar.

Eva ha dit...

Hola!! el banc on podiem anar a fer l´ingres de la loteria de nadal es bbva?? m´ho podeu confirmar, per favor!

rocio ha dit...

Eva crec que en el Bancaixa tambe, pregunta per el conter de la falla Xuquer i despres portar-li el justificant a Bienve.

Si vas a preguntar-ho meu dius com has quedat, perque jo divendres igual no puc anar de 6 a 8 a pagar i si heu puc ingresar millor que demarnar-li el favor algu, aixi sols en tindrien que replegar la del niño, gracies

Marieta ha dit...

Se pot ingressar als dos bancs, el BBVA o en Bancaixa.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.