dissabte, 11 de desembre del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......MAYTE


AVUI DIA 11 DE DESEMBRE DE 2010 COMPLIX ANYS UNA ALTRA XUQUERETA I QUE, A MÉS, TINC L´ORGULL DE PODER DIR QUE ÉS UNA MOLT BONA AMIGA MEUA.

MAY EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS, PERÒ EN ESPECIAL EN EL MEU, DESSITJAR-TE QUE PASSES UN DIA GENIAL, I QUE EN COMPLISQUES MOLTS MÉS JUNT A LA NOSTRA COMPANYIA.


MOLTÍSSIMES FELICITATS AMIGA!!!!!!!!!!!!


15 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS MAITE, ENCARA QUE JA TEU HE DESSITJAT EN UN ALTRE PUESTO, ASI NO PUC FALTAR, CADA VEGA ESTAS MES GUAPA I EL CARTELL DE FELICITACIO MOL BE QUE EU DEMOSTRA. RES QUE PASES UN GRAN DIA PLE D'ALEGRIES I SORPRESES. BESSETES

Nelo ha dit...

Jo també m'alegre de felicitar-te via internet. Que passes un bon dia i no abuses, que som jóvens però ens costa una miqueta més recuperar-nos. Que vaja bé, festera.

Verónica Roldán ha dit...

Moltíssimes felicitat!!!!! Que pases molt bon día.

INMA ha dit...

moltisimes felicitats!!!!!wapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gatet ha dit...

Moltes felicitats en el dia del teu aniversari de part de Rober i Marie.

rojuel ha dit...

Moltissimes felicitats, Maitechu!! Espere que passes un bon dia i que en complixques molts més en companyia de tots els que t'estimem. Besets guapa, per molts anys!!

Rafel ha dit...

Que en cumplisques molts mes i amb la sinpatia de senpre

Martí ha dit...

Moltissimes felicitats Maytetxu. Eres una fallera carismática (i pese a la teua joventut)i histórica de la falla. De tota la vida has mostrat un amor verdader per la festa fallera i per esta falla. Tu i la teua mítica colla sou un pilar fonamental de la familia xuquereta. Ánim i segueix amb elmateix espirit i alegría. Moltes felicitats Xuquereta May.

Eva ha dit...

Moltissimes Felicitats guapa!!!

dúlia ha dit...

Felicitats Mayte, fallera, com molt bé han dit ací, cent per cent. Espere que el nou any (el teu particular, no el que compartirem tots) et porte tot allò que desitges. Haurem de posposar la celebració per a després de festes però no se't perdona ¿eh?. I és de veres que en el muntatge que t'ha fet Esther estàs guapíssima.

FANNY ha dit...

MAITECHU MOLTISIMES FELICITATS AMB UN POC DE REPRAS,VAS AL SOPARET DEL DIVENDRES?BUENO SI VAS JA SABEM QUI PAGA.BESETS.

Mayte ha dit...

gracietessssssssssssssssssssss a totssssssssssssssssssss,mare meua un any mes pero clar que sere sempre XUQUERETA,pase el que pase i aixo que aquets any estic fent un poc de fugina a les reunions, pero bueno......,ara soc independent i tot costa,jejejejejejej.
La convida per a despres d efestes ,clar que si Dulia, i per cert Fanny si que vaig al soparet del divendres, si vols vindre en mi , vaig a mb el meu cotxe,ja hem dius algo.
Per a la resta moltissimes gracies,la meua Esther es una artista, si pareix que siga de veres, jo A NEW YORK,ajjajaajajjajaja

rocio ha dit...

May moltes felicitats, besets i molta salud per disfrutar d'aquest any¡¡¡ amb un poc de retras pero val, no?

Esther molt xulos els muntatges¡¡¡

laura ha dit...

Moltes felicitats Mayte!!!! espere que haja caigut algun regalet eh! ya heu celebrarem cuan ens vegem!

jacquie ha dit...

FELIS ANAVERSARI MAYTETA, no cambies may eres espesial.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.