dimarts, 14 de desembre del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......ABEL


I hui, 14 de desembre de 2010 complix anys altre xuqueret.

Involucrat 100% amb la falla i amb una recent estrenada paternitat, de segur que Abel disfruta aquest aniversari d´una manera molt especial.


En nomde tots els xuquerets que passes una dia molt especial en companyia d´aquells que més t´estimen.


MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!!!!!!!!!!





11 comentaris:

dúlia ha dit...

¡Caram Abel, quina foto més bonica! Moltes felicitats en este primer aniversari teu com a papi. Espere que la vida et regale moments impagables disfrutats amb la família i els amics. Que et vaja molt bé.

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS ABEL, QUE TINGES UN BON DIA JUNT A CARLA I VALERIA, LES TEUES DONES QUE SON DOS LUCEROS, PUES EN LA COMPANYA D´ELLES ES EL MIJOR REGAL QUE Ù POT REBRE. MOLS BESSETS I QUE SIGUES MOL FELIÇ

ROSER ha dit...

FELIÇ ANIVERSARIIIII!!!!!ABEL!!!LA FOTO MOLT XULA!!!!

Nelo ha dit...

Ai Abelard! Ànim, que ara ja tens la vida encaminada. Hui ja eres un any més madur, més faller, més estimat. Et felicite perquè segur que l'aniversari d'enguany el recordaràs igual que el primer que passares amb Carla, però millor perquè la companyia és doble(ment femenina). I et felicite també perquè la teua personalitat aporta coses positives a la falla i, encara que no sempre t'escolten com voldries, tu continues fidel a la col·laboració. Enhorabona, eres un exemple per a la teua prole.

laura ha dit...

Moltes felicitats Abel de part de Juanjo y meua!!!espere que les dos pelailles que tens en casa el fajen molts regals!

rojuel ha dit...

Moltes felicitats, Abel, per mols anys!!

Eva ha dit...

Moltes felicitats!!!

Mayte ha dit...

bon aniversariiiiiiiii papito

abel8 ha dit...

moltes grasies a tots per felisitarme ja son 33 em faig major en fi... bueno kom voreu sok nou asi al blog avore si manime un pok mes... i lo dit k grasies i k millor foto no avereu pogut triar ja k estem ahi la bella i la bestia jajajjaja

rocio ha dit...

seras animal, la bella i la bestia....bo Micalet moltes felicitats i que tingues un bon any, aquesta ni a l'assaig ja el pegarem els tironets d'orella,B7s
aaah volem tortà¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Martí ha dit...

Aiiiiii Avelinho! Moltisimes felicitats! Eres un artistaso i un faller ejemplar i de categoría, caracterísitc amb el teu ritme, sempre pausat, sobri, inclos elegant de vegades. Esperem que sigues molt felis i que ens fases disfrutar molt en el play Back i en el sainet. Moltes felicitats.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.