dimarts, 7 de desembre del 2010

ELS NOSTRES XUQUERETS

SISISISISISI, SI SENYORS ASI ELS NOSTRES XUQUERETS TMABE ARRIBEN LLUNY I TANT LLUNY QUE FINS I TOT AMB ELS PERSONATJES DE MODA ,COM L´ ALCALDE DE L´´ALQUERIA BLANCA., DON MIQUEL,jajajajjajaja
Ai Pasqui que recontent que estas , no pergues mai risa que val millons, jejjejeje
UN BESET MOLT FORT

6 comentaris:

Mayte ha dit...

WAPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, QUE SORT QUE TINGUERESSSS, EHHHHHHHHHHH, NI FET APOSTA L´´HAGERA VIST JO , I EL QUE MES M´´AGRADA,EHHHH, DON MIQUEL,SI SENYOR,JAJAJAJAJ

Eva ha dit...

que rebonico i resimpatic que es el meu xic!! jo mel menjaria cada vega que el vec!

Esther ha dit...

La veritat és que està súper guapo este Pasqui Jr., i com diu May té una sonrisa que no deuria perdre mai.......... GUAPO!!!!!!

Vanessa ha dit...

Que vos pareix, a lo millor consegueix ixir en algún capítol....qui sap no? La veritat es que Don Miquel va estar molt simpàtic i només feia que fer-li bromes a Pasqui.

Rafel ha dit...

Que gran que està i ja va per artiste

Martí ha dit...

Moltes felicitats Alemanet. Ja vas despuntat i apuntant maneres de crack con ton pare. Com diu a la felicitació no pergues mai eixa sonrisa que tens que es preciosa i transmiteix molta felicitat. Moltes felicitats per a tu i els teus pares.
Ah! jo con no vec l' Alquería Blanca el home major m' había paregut el sogre del meu amic Raül la MOna, el home de DAría.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.