dijous, 21 d’octubre del 2010

VALENCIA, JA TE FALLERES MAJORS PER A LES FALLES DEL 2011



FALLERA MAJOR INFANTIL 2011:
CARMEN MONZONIS

FALLERA MAJOR 2011:
LAURA CABALLERO

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona nit o millor dit bon día perque son les 3 de la matinada i jo estic treballant, no mes dir-vos que la Fallera Major de Valencia fara acte de presensia a la presentació de la Fallera Major de Sueca.
estic molt contenta per Fausti com a president de la Junta Local , ja que es la primera vegada que ve a Sueca.
ELI.

Mayte ha dit...

eliiiiiiiiiiii, xicaaaaaaaaaaaa, on estas curratn?, jo tmabe estic de faeneta, sisisisi, si senyor , ai Fausti , que teu pases molt be amb la presentacio amb el primer acte,jijijij

faustí ha dit...

Es un encant de senyoreta, guapisima i te un encant que el deixa maravillat, ¡es tan triades! estic molt content per la seua presencia perque rebem açi a sueca a la maxima representació de les falles una salutació per els meus fallers de la falla XUQUER.
Faustí.

rocio ha dit...

enhorabona¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.