dilluns, 4 d’octubre del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......MONTSE

I COM QUE OCTUBRE VE CARREGADET D´ANIVERSARIS, CONTINUEM FELICITANT ELS NOSTRES XUQUERETS.



HUI ÉS EL TORN DE MONTSE, I EN NOM DE TOTS ELS XUQUERETS DIR-TE QUE ESPEREM QUE PASSES UN DIA PLE D´ALEGRIA I D´IL·LUSSIÓ EN COMPANYIA DE LA GENT QUE MÉS ESTIMES.





MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!

6 comentaris:

Martí ha dit...

Moltes felicitats Montse. Es un honor per a mi poder ser el primer en felicitarte a través del blog perque tu eres una persona amb un gran cor i una bondad de limits insospitables a la cual aprecie molt. Moltes felicitats Montse i que cumplixques molts anys mes com a xuquereta. Ah i que Julio i Sergio el regalen moltes cosetes.

dúlia ha dit...

Felicitacions per a Montse. Espere que este any siga especial per a tu i que el teu cercle d'amics s'amplie encara més amb eixos estudis que amb tanta il.lusió has començat. Que et vaja tot molt bé.

Sonia ha dit...

Moltes felicitats amiga...
Ja saps que et volem molt.
Comparteix tot el que a dit Martí.
Tens un gran cor i ets una gran persona , per això es tan fàcil el estimarte..
Muasss Sonia , Rafa , Xavi i Joan

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS MONTSE JA ENS CONTARAS QUINS REGALETS HAS TINGUT..... BESSETS

Mayte ha dit...

BON ANIVERSARIIIIIIIIIIII XICONAAAAAAAAAAAAA, AVORE SI ENS DIUS ALGO PER ASI O PER EL FACEBOOK , QEU NO SABEM RES DE TU

Soni ha dit...

FELICITATS!!!! MOLTES MOLTES FELICITATS MONTSE!!!!! Encara que un poquet tard, però, ja saps la dita "nunca es tarde si la dicha es buena". Et desitge un molt bon any, ple de alegries i bons moments, t'ho mereixes. Felicitats.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.