diumenge, 3 d’octubre del 2010

HUI ÉS EL DIA DE.......CARLA I JOSEP

I SEGUIM AMB LES NOSTRES FELICITACIONS, UNA D´ELLES MOLT ESPECIAL, JA QUE ÉS D´UNA FILLA A UNA MARE.



Hui és un dia molt especial en ma casa, hui és l´aniversari de ma mare, i com que ella tots els dies em demostra tot l´amor que sent per mi, he pensat que hui seria un bon moment per a dir-li que jo també la vull moltíssim, ja que, jo encara no sé ben be demostrar els meus sentiments.


Mami que passes un feliç dia en companyia de tots nosaltres, i espere que t´agrade la meua felicitació i el dibuix que he encomant fer de tu.








* Valeria


PERÒ NO HEM ACABAT AMB ELS ANIVERSARIS, PERQUÈ HUI TAMBÉ COMPLIX ANYS JOSEP, I VOLEM DIR-LI QUE PASSE UN DIA MOLT BONIC I QUE DISFRUTE MOLT AMB TOTS ELS SEUS AMIGUETS.












6 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

MOLTES FELICITATS CARLA QUE PASSE UN BON DIA JUNT A TOTA LA TEUA FAMILIA I AMICS, I COM NO JUNT A EIXA XIQUETA QUE TANT EL VOL I ASI HA DEMOSTRAT.
TAMBE FELICITAR A JOSEP QUE POC A POC VA FENSE GRAN I EL EM VIST CREIXER DESDE QUE VA NAIXER, SEGUR QUE DINS D´UNS CUANTS ANYS ESTAS AJUDANT A TON PARE EN TOT LO QUE PERTANY A LA FALLA ....
MOLS BESSETS ALS DOS I VOS DESITGE LO MIJOR PER A ESTA ANY

dúlia ha dit...

Felicitats, Carla, en este any en què t'estrenes com a mare. Després del naixement de Valèria, només vull desitjar-te molta salut per a criar-la ben criada i disfrutant d'ella.
I a Josep, que és ja molt major i ja va al cole, que t'ho passes molt bé i que els dies se t'òmpliguen de jocs i rialles.

fanny ha dit...

moltes felicitats per als dos,que paseu un felic dia,en especia tu carla pues tens una xiketa molt reguapeta que de segur que ja te aura fet el seu primer regal.un bes.

ROSER ha dit...

MOLTÍSSIMES FELICITATS ALS DOS!!!

Mayte ha dit...

BON ANIVERSARI I A PASRHO MOLT BE ,CADAU ON LI TOQUE PER SUPOST,JAJAJAJAJAJJA

DULIAAAAAAAAAAA, QU ETAL EL PARTIT, PER CERT QUI FA EL ARTICLE?,JO AL FINAL NO VAIG PODER ANAR, SORRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Martí ha dit...

Moltes felicitats als dos, a Carla i a Josep. Carla, per a tu este aniversari deu de ser molt especial ja que ademés de celebraro amb tots els teus familiars i Abel, enguany eu celebra amb tu una personeta molt especial; Valeria. Per tal el desitge una felicitació molt forta.
Josep tu eres el futur que el dia de demá representarà a la falla, i ademes creec que eu faras de categoria, així que cuidat molt be i el desitge lo millor. Felicitats als dos.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.