dilluns, 18 d’octubre del 2010

LA REUNIO

Bon dia xuquerets!! Una setmana més passem a explicar-vos breument allò que es va dir a la reunió del passat divendres:
.
En primer lloc es va recordar que el proper dissabte, 23 d'octubre, tindrà lloc la presentació de la Fallera Major de Sueca, Soraya, i la seva cort d'Honor. Si algú vol acudir que es pose en contacte en Dolores, la presi, ella té les invitacions.
.
D'altra banda, es va explicar que, amb motiu de l'aniversari de la trobada de la Mare de Deu de Sales la Junta Local Fallera de Sueca ha organitzat una peregrinació per al dia 13 de febrer de 2011, si no m'equivoque des de l'estació fins a la esglèsia que porta el seu nom. Tots aquells que vullguen poden acudir, i tots aquells que ho facen amb indumentària valenciana podran, a més a més, fer-se alguna foto amb la nostra patrona.
.

Finalment es van indicar els 4 candidats a rebre enguany la insígnia d'or que otorga la JLF (Pili, Julian, David Escrivà i Dulia) i es va procedir a la votació, que va estar molt igualada. Finalment Dulia es va fer amb la victòria, ella serà la que reba la recompensa en qüestió. La nostra enhorabona per a ella i també per a la resta de candidats, que es van quedar ben a prop.
.
.
.
I crec que ja està tot, la setmana que ve més i millor... Adeu xuquerets!!

10 comentaris:

MADUIXANA ha dit...

ENCARA QUE TOTS SABEM QUE A MES DE ESTOS CUATRE CANDIDATS NIAN MOLS MES QUE ES MEREIXEN ESTE GUARDO, NO PODEM DEIXAR DE DONAR A ESTOS CUATRE FALLERS LA NOSTRA ENHORABONA, I COM NO, EN ESPECIAL A LA GUANYADORA LA NOSTRA VEN VOLGUDA DULIA, PERQUE SEU MEREIXEN MOLS PER LA SEUA DES-INTERESADA FAENA I VOLUNTAT EN DUR ENDAVANT TOT LO QUE PERTANY A LA NOSTRA FALLA....
ARA XUQUERETS A RECOLSARMOS TOTS JUNTS PER PODER PREPARAR LA PRESENTACIO QUE JA ESTA AHI.....

dúlia ha dit...

Gràcies Ana per la teua felicitació. Jo també vull felicitar als altres candidats perquè qualsevol d'ells és també mereixedor de la insígnia. I volia dir que si hi ha alguna persona que vullga fer-se càrrec dels playbacks de concurs (de l'infantil o del major) que ho diga perquè sinó ens presentarem a la mostra però no al concurs (que no passa res, només ho dic per a què ho sapiau).

Anònim ha dit...

moltisimes felicitats simplement t`ho mereixes.Ale els demes a seguir trevallant a vore quant toca

Mayte ha dit...

enhorabonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dulietaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ti si que vales,jajajjaajajajaj, i als demes tmabe la meua enhorabon a, a seguir treballant per a la falla i tot aplega hi ahura per a tots

Martí ha dit...

Enhorabona Dulia. Enguany creec que era un dels anys més dificil de votar per la valía dels 4 candidats. Lo cert es que els 4 seu mereixen de veres, perque son gent que treballa molt per a la falla. Sincerament la enorobana la deuriem de donar a la falla per a tindrelos en la familia i aixó es una sort molt gran per a nosaltres. Estem molt orgullosos de vosaltres, i com diu molt be Ana, de la resta de la comisió, pero es de veres que vosaltres si que tireu del carro. De totes maneres enhorabona a els cuatre i sobre tot a tu Dulia per ser l' elegida. Enorabona.

laura ha dit...

Dulia crec que enguany no hi concurs de canço infantil i major, si no estic equivocada enguany hi ha concurs de mostra y la canço que diga la junta, crec que es aixi pero no heu se cert!heu preguntare

dúlia ha dit...

¡Ah! Jo no sabia res d'això però si és aixina em sembla de categoria. Ja ho confirmarem quan ho sapiem cert.

jasmina ha dit...

Bon dia!!! Si que hi ha concurs de play-back, lo que jo pensaba era que la nostra falla no es presentaba. Pero concurs si que hi ha. Bueno enhorabona Dulia.

rocio ha dit...

Enhorabona Dulia, demà si m'enrecorde te la donaré en persona

rocio ha dit...

dema no a la prox. semana

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.