divendres, 22 d’octubre del 2010

FALTA UN MESET PER A LA PRESENTACIÓ


¡Sí, sí! Només falta un meset per a la nostra presentació i us avise en temps per a què després no digueu que no ho sabíeu. Serà el dia 27 DE NOVEMBRE, a les 8 de la vesprada. Les majors que vullguen eixir, li ho han de dir a Pilar o a Laura i elles les apuntaran (és millor apuntar-se, no siga cosa que es quedeu sense ram) i les infantils que ja saben que eixiran, que li ho diguen a Ana (encara que no puga estar eixe dia apuntarà a qui li ho diga) o a Jose Cuenca, o també a Pilar o a Laura (¡caram!, n'hi ha més gent apuntant que falleres eixiran).

Espere que acudiu a despedir a Ainhoa i a Desireé com a falleres majors i a donar-li la benvinguda a Marta i a Salva. I, com no, a vestir-nos de nou de falleres i patir fred i mal de peus i mal de pirri... ¡què guay! quines ganes que tinc ja de vestir-me. Bé, m'acomiade que només volia dir-vos açò per a què aneu comboiant-se amb les amigues i fem una bona festa. Per cert, vindrà "REBOMBORI" per a fer-nos ballar en el casal eixe dia. Us esperem a totes.
P.D.: Volia posar una foto del decorat de la presentació de l'any passat però, com sempre, m'he liat i he carregat esta.

4 comentaris:

Mayte ha dit...

HOLASSSSSSSS, MOLT BE ,SI SIENYOR JA FA OLERETA A POLVORA,JAJAJAJAAAJA,PER CERT ,"REBOMBORI"? MOLT PERO QUE MOLT BE, SI SIENYORRRRRRRRRRRRRRRRR, IXOS SI QUE FAN REBOMBORI ,JAJAJAJAAJAJ
ALE UN SALUDET A TOTS ,AJAJAJAJJA

Eva ha dit...

jo tinc boda ixe dia, que mer....!!!

dúlia ha dit...

¡Ai, Eva! No és per res però ¿i si eixe trage teu està gafat? Jo encara no te l'he pogut vore. De tota manera, que t'ho passes molt bé en la boda. I a vore si veniu a alguna reunioneta ara que comença ja a fer fred i s'està de categoria en el casal (ja, ja, ja).

rocio ha dit...

Dulia jo tambe tinc ganes de vestir-me de fallera... de la xaranga... de la oloreta a polvora...ball, casal, jajajaja

Per cert qui mes te segur que ix? Fanny, tu i la prima que?

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.