dimecres, 6 d’octubre del 2010

EL FUTBET FEMENÍ





¡Hola blóguers! Ja estic ací per a narrar-vos com es quedà el futbet femení. Us adelante que perdérem els dos partits que jugàrem però no per falta de ganes sinó perquè no tenim ni idea de jugar a futbol (hem de reconéixer-ho, per a què enganyar-nos). Començàrem contra la Sucro (campiones de la temporada passada, per tal que es feu una idea) i acabàrem 4 a 1 (almenys Rocío marcà el gol de l'honor de la nostra falla). Descansàrem una miqueta i després jugàrem contra el Mareny (un nivell semblant al nostre, la veritat) i acabàrem 3 a 1 marcant jo el gol de l'honor (sí, ho heu llegit bé... jo, que sóc Dúlia, vaig marcar un gol... ni jo mateixa m'ho podia creure). I ahí s'acabà el campionat per a nosaltres. No podrem dur la copa al casal però podem estar ben contentes totes i cadascuna de nosaltres: Dolores, Esther, Rocío, Eva, Soni, Maria, Clara, Vane i jo perquè férem tot el que poguérem. I també pot estar contenta Ana Maduixana perquè va ser l'única animadora xuquerera que estigué recolzant-nos durant tot el partit. Gràcies a totes per vindre i també als dos Raüls (pare i fill) i a la meua veïneta Andrea, que és fallera de la Cervantes però ens acompanyà per a donar-nos força moral.

No puc acabar sense desitjar a les nostres lesionades (Clara i Vane) una pronta recuperació. Espere que prompte ens veiem per la falla i ens riguem de les anècdotes del futbet. Un beset per a tot l'equip i que passeu un bon dia.

7 comentaris:

Esther ha dit...

La veritat és que cada any perdem per menys......... Jo m´ho passí molt bé, em vaig riure molt, férem algo d´esport i ens relacionàrem amb altres falles que això sempre està bé. El pitjor de la vesprada les lesions, que espere que ja vagen per bon camí. Sols demanar a la falla que per al proper any, si és que continuem, ens compren uns guants de porter.........ok??

Martí ha dit...

Enacara que la victoria no s' aconseguira estem molt orgullosos de vosaltres. No vaig poder anar eixe dia pero si voleu un dia entrenarem. Val? de totes maneres estem orgullosos de vosaltres

dúlia ha dit...

Esther, no sé si el pròxim any jugarem o no però si hi ha equip de futbet femení, des d'ací em compromet a patrocinar (que és un eufemisme de pagar)l'equipatge de la portera perquè sembla tonteria i les lesions poden ser molt fotudes. I per mi accepte la invitació de l'entrenador, encara que siga per tindre alguna idea del que es pot fer i del que no. No cal que ho aguardem per a quan estem damunt. Podem quedar en qualsevol moment i el que ens explique Martí, doncs ja ho sabem per a sempre.

Mayte ha dit...

OKISSSSSSSSS, JO DEMANE DISCULPES PER NO HABER ASISITIT , PER LA FEINA ES LA FEINA I JA SABEU COM ES ASO DE LA SANITAT,EN FI
JO CREC QUE SI Q UE ES DE VERES QUE TENIU TOT EL MERIT DEL MON , QUE COM A REPRESENTANTS DE LA XUQUER, SOU LES MILLORS , AVORE SI PER ALTRE ANY ENCARA QUE SIGA AUGMENTAREM EL EQUIP DE JUGADORES O DE ANIMADORES ,ALMENYS
UN BESOTS CAMPIONES

MADUIXANA ha dit...

DULIA PRINCIPALMENT LES GRASIES LES TENIM QUE DONAR A VOSALTRES PER LA REPRESENTACIO, I EL MEU RECOLSAMENT SABEU QUE SEMPRE EL TENIU QUE TINDRE.
JO CREC QUE A MARTI JA EL TENIM FITJAT I TAMBE PODEM OBTAR PER UN SEGON ENTRENADOR I QUE AIXINA JUNT A MARTI FORMAR UN BON EQUIPET I DIVERTITMOS MOL ( ESTIC PARLANT DE DAVID EL MARIT DE JASMINA) JA QUE TENIM UNES CUANTES JOVENETES EN LA COMISIO QUE JUNT A LES VETERANES PODEN FORMAR UN BON COKTEL I SER UNES KRASSSSSSSSS....
VANE I CLARA A MIJORARSE GUAPES.
GRASIES DULIA PER L´ARTICLE I LA TEUA OFERTA DE PATRONICI JA LA TENIM ACEPTA TAMBE.
XUQUERISSIIIIIIIIMEEEEESSSSSSSSSS

Nelo ha dit...

LLarga vida al Xúquer F.C. femení!, prompta recuperació a Clara i Vane, i ànim, ja li agafareu el fil.

rocio ha dit...

m'unix al comentari d'Esther, heu pases be, fas sport, falla i coboiet¡¡¡

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.