dilluns, 16 de juny del 2008

" PAPITOUR "


Que vos puc contar ..... pues , per a qui li puga fer un poc d´enveja , el dissabte dia 14 de juny vaig estar a Valencia , nostra capital per a gaudir d´un concert a les 22h. , molt esperat i amb ganes , per que aquest any les festes patronals de Sueca ens porten a un gran cantant.

Vaig estar a al plaça de bous de Valencia amb el extraordinari concert de Miguel Bose amb el seu " PAPITOUR ", bueno i que vos tinc que contar , pues el millro va ser que :

" COM ESTABA LA PLAÇA ?? " , pues ABARROTA, dirien el Duo Sacapuntas... , i no es per a que seu agafeu mal si no per que va ser un concert amb mayuscules " Impresssionant" , estaba clar que era un concert amb gent granaeta mes que gent jove pero Miguel Bose seu va currar mogollo , va fer 2 hores de concert sense parar i cantant tot el millor que sap i ens va fer ballar amb ell , la gent de la plaça cantaba , apalaudia , xillaba ,.......mare meua , quin concertaço va fer i com no alli estaba jo per a poder -ho gravar i per supost al blog que penjare algun que altre video i per a podervoseu contar , ara nomes ens falta vore si a Sueca ens fa el mateix espectacle per que açi una servidora pensa anar a vore´l.

A mas ver.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

ESTE MIGUEL CREC QUE A FET UN PACTE EN EL DIMONI, PUES CADA VEGA ES SUPERA A ELL MATEIX,JAJAJAJA, ES UNA CANYA COM A CANTANT I SENSE PARAULES CUAN FA ESPECTACUL.... JO PENSE QUE NO MOS DEFRAUDARÁ CUANT VINGA A SUECA, A LES HORES JA ERA HORA QUE PORTAREN PER A LES FESTES PATRONALS A UN CANTANT QUE AGRADA TANT A GRANS COM A MENUTS. I QUE ASPERE FAçA BALLAR, XILLAR, BOTAR, PLORAR, RIURE I MOTES EXPRESIONS MES QUE TRAURE FORA UN ARTISTE COM ESTE...... ALLI MOS VOREM....

rocio ha dit...

Ja comença el Maytechutour¡¡¡ en poques setmanes ja estan les festes dels pobles i la Maite no es pert una.

On faran el concert en Sueca, en la plaçeta de la falla del Portal com l'any passat?

Anònim ha dit...

El concert és en l'institut i les entrades ja estan a la venda. Valen 25 € en el caixer del banc "Caja Murcia" (carrer del Sol, cap avant)i si penseu anar us recomane que les aconseguiu prompte perquè ja fa temps que estan venent-les. Jo la comprí per la festa perquè en realitat jo era més dels Pecos (sí, ja ho sé, tots tenim el nostre passat obscur).

Mayte ha dit...

Jo ja tinc l´entra per a Sueca, si t´encantes no la tindras,jejejeje

rocio ha dit...

a pues tambe has avisat¡¡

Roja,Eva, Vanessa...tambe teniu ja les entrades?

Anònim ha dit...

Jo en cara no pero la comprare promte per a mi i Sonia. Una coseta Dulia, de PECOSSSS?, es normal, totes les xiques de la nostra edat els agadava en aqueya época. Sonia te el doble cd especial de Pecos, ah i gracies a una canso d´ells vaem fer alsar a tot un karaoke la meua comare i jo,, i nihabía gent que plorava i tot.

Anònim ha dit...

Be, anirem a vore al gran mestre Miguel Bosé. A mi particularment m´agrada moltissim el Bose i si puc allí estate ballant, cantant i gaudint del espectacle que segur ens oferira, perque sobre tot es un gran artiste i profesional.

Anònim ha dit...

Ah, altra coseta Maitetxutur, que sort tens d´anar a vorel abans que tots, malapell. No, en serio m´alegre que teu havages passat be, ojala poguera haver anat jo.

rojuel ha dit...

Rocio jo tampoc la tinc, sempre vull convoiar-vos, però després no m'enrecorde... Jo no soc massa fan, però si hay que ir se va, ja parlem

Anònim ha dit...

Dulia les entrades es venen en IBERCAJA , al carrer Jaume I, casi al final al costat dels jutjat nou que hai per allí.
Eli.

Mayte ha dit...

Je Rocio , jo ja la tinc i jo no m´he l´ha compra, si no que les meues companyeres de la feina han fet conter de mi

Anònim ha dit...

És veritat, Eli. Ho acabe de vore anunciat en la tele.

myspace layouts, myspace codes, glitter graphics Els bloggers de la Falla Xuquer, no es fa responsable dels comentaris que puguen fer els usuaris en els articles. Es reserva el dret d'eliminar els mateixos en el cas d'atemptar contra la integritat ètica o moral de persones i/o estaments. Tots els logos i marques són propietat dels seus respectius propietaris. Els comentaris i/o noticies són propietat de qui els posteja.